13.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΝέες φωτό από την ορκωμοσία πρωτοετών της ΣΜΥ

Νέες φωτό από την ορκωμοσία πρωτοετών της ΣΜΥ

Μια άκρως  Εντυπωσιακή Στρατιωτική Τελετή Ορκωμοσίας των Σπουδαστών της ΣΜΥ  έλαβε χώρα στις Εγκαταστάσεις της  Σχολής στην Πόλη των Τρικάλων ,αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά οτι η Περιφέρεια διψάει για γεγονότα που ανεβάζουν το Ηθικό όλων μας!

Η Ορκωμοσία έγινε παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη  ο οποίος  εντυπωσιάστηκε απο το Παράστημα και την εμφάνιση των νέων Σπουδαστών της Σχολής

Στην τελετή παρέστησαν Βουλευτές του νομού Τρικάλων  ,ο Δήμαρχος Τρικκαίων  Νίκος Σακκάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Μιχαλάκης , ο Μητροπολίτης Τρίκκης Γαρδικίου & Πύλης κ.κ. Χρυσόστομος, ο οποίος χοροστάτησε στην τελετή,

Ο Διοικητής της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-ΟHQ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ» Αντιστράτηγος Ιωάννης Τσιόπλος…Πάντα κοντά  στη Σχολή 

Ενώ την Πολεμική Αεροπορία εκπροσώπησε ο Αρχηγός του ΑΤΑ Αντισμήναρχος (Ι) Φασούλας Γεώργιος 

Μέρα γιορτής σήμερα στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) στα Τρίκαλα ,όπου χιλιάδες λαού συγγενών και φίλων των νέων Ηγητόρων της σχολής που έθεσαν τα παιδιά τους στην διάθεση της Πατρίδας!

Το καλωσόρισμα του Διοικητού της Σχολής απο το Κομάντο της Σχολής που ξεχώρισε  τον Ταξίαρχο  Κορέλη Ιωάννη που έβγαλε στην Παρέλαση της Σχολής  9 Ουλαμούς  για πρώτη φορά !!!!

Η σημερινή μέρα αποτελεί έναν σημαντικό σταθμό για την πορεία των πρωτοετών σπουδαστών, όπως επισημάνθηκε και στην Ημερήσια Διαταγή του Διοικητού της Σχολής Ταξίαρχου Ιωάννη Κορέλη, καθώς εισέρχονται στη μεγάλη Στρατιωτική οικογένεια, στην οικογένεια που αποτελεί το φυτώριο του Έθνους, το θησαυροφυλάκιο των αξιών και των αρετών του αρχαιοελληνικού πνεύματος, στην οικογένεια της θυσιαστικής προσφοράς αίματος, τιμής και δόξας και τους προέτρεψε να τιμήσουν με την εν γένει παρουσία τους τον ήρωα της τάξης «Υποστράτηγο Δημήτριο Θεοδωράκη».

Ορκίστηκαν 167 πρωτοετείς σπουδαστές, εκ των οποίων 124 από την Ελλάδα, 38 από την Κύπρο και 5 από την Γεωργία.

Η παρέλαση των Σπουδαστών που μεταμορφώθηκαν σε ελάχιστες ημέρες απο την Κατάταξη τους στην Σχολή ήταν άκρως εντυπωσιακή και δείχνει τη Σοβαρή εκπαίδευση που γίνεται απο τους Εκπαιδευτές και το Επιτελείο της Σχολής!

Να επισημάνουμε την Παρουσία των Εκπροσώπων της Τοπικής κοινωνίας που δείχνει το δέσιμο που υπάρχει  με την Σχολή της Πόλης που την θεωρούν (δικιά τους)

Στην Τελετή παρέστησαν οι διατελέσαντες Διοικητές της ΣΜΥ  ,αντιπροσωπίες Σπουδαστών  Έφεδροι Αξιωματικοί και σύσσωμο το Δ.Σ  του Παραρτήματος της ΕΑΑΣ των Αποστράτων Αξιωματικών  ..

…Που όπως πληροφορηθήκαμε ετοιμάζονται για νέες εξορμήσεις  με προσφορά σε  τρόφιμα και ρουχισμό στα Χωριά του Κάμπου που ταλαιπωρούνται ακόμη απο την Πλημμύρα !

ΠΗΓΗ: https://veteranos.gr