13.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΝέες επιτυχίες του Επαγγελματία Οπλίτη Ηλία Παπά

Νέες επιτυχίες του Επαγγελματία Οπλίτη Ηλία Παπά

Του Ηλία Προύφα

Νέα συνεργασία του φίλου και συναδέλφου Επαγγελματία Οπλίτη Λοχία(ΠΖ) Ηλία Παπά από το βορειότερο σημείο, από εκεί που αρχίζει η Ελλάδα, από τη Πλάτη του Έβρου και από το 617 Μ/Κ ΤΠ και την ΤΔ 21 Μ/Κ ΣΠ.

Παρουσιάσαμε παλιότερα κάποια από τα νέα τραγούδια που είχαν κυκλοφορίσει σε στίχους του Ηλία.

Σήμερα έχουμε τη χαρά να σας παρουσιάσουμε καινούργια τραγούδια που θα συμμετέχουν στο νέο cd που έρχεται σε λίγες μέρες με τίτλο «ΥΠΟΣΧΕΣΗ» σε μουσική του Συνθέτη Γιώργου Γκαβογιάννη  και όχι μόνο.

Ο Ηλίας Παπάς έχει τη χαρά να σας παρουσιάσει τρία ποιήματα που δημοσιεύθησαν από τις εκδόσεις «ΚΕΦΑΛΟΣ» της όμορφης Κεφαλονιάς στο ετήσιο ημερολόγιο της με τίτλο ΠΟΙΗΤΙΚΟ ΛΕΥΚΩΜΑ σε μια γιορτή της Ποίησης για το 2020 που ξεκίνησε στο τέλος του προηγούμενου χρόνου και δημοσιεύθησαν αυτές τις μέρες.

Στο νέο cd που έρχεται σύντομα παίρνουν μέρος οι ερμηνευτές:

Ηλίας Κλωναρίδης

Γιολάντα Δαναού

Δήμητρα Καλλιάρα

Ιπποκράτης Ξυλάς

Ανδριάνα Κόλλια

Κυριακή Γιαμπουρά

Βασίλης Τάτσιος

Θοδωρής Αντωνίου

Μπορείτε να τους ακολουθήσετε στη σελίδα τους στο you tube να κάνετε εγγραφή στο κανάλι τους : https://www.youtube.com/user/MrLiakoukos

Είχαμε πει και παλιότερα όταν ξανά ασχοληθήκαμε με τον ΕΠΟΠ ΛΧΙΑ(ΠΖ) Παπά Ηλία πως στο Ελληνικό Στρατό έχουμε και τους καλλιτέχνες μας που διαπρέπουν στο πανελλήνιο με τις δημιουργίες τους.

Καλή ακρόαση