13.3 C
Athens
Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΜοριοδότηση: Έρχεται λύση...

Μοριοδότηση: Έρχεται λύση…

Έρχεται λύση στο χρόνιο αίτημα μας της μοριοδότησης των Στρατιωτικών στην Φρουρά Ιωαννίνων (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ)

   ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Στρδο ‘’ΒΙΔΕΛΛΗ’’ Λεωφόρος Δωδώνης 39, ΤΚ 45221 email:[email protected] Ιωάννινα, 28 Ιαν 2021

ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)   

            Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου  εκφράζει  τις ευχαριστίες της στην Βουλευτή Ιωαννίνων κ Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφάλα η οποία όπως δεσμεύτηκε και στην πρόσφατη συνάντησή μας έθεσε το θέμα της μοριοδότησης των Στρατιωτικών της Φρουράς Ιωαννίνων στην χθεσινή συνάντησή της με την Πολιτική Ηγεσία του ΥΠΕΘΑ και όπως η ίδια ανακοίνωσε  πήρε τη δέσμευση  ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα δοθεί λύση στο χρόνιο αίτημα μας.

           Η Ένωσή μας ευχαριστεί και την Πολιτική Ηγεσία του ΥΠΕΘΑ τον Υπουργό κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο και τον ΥΦΕΘΑ κ. Αλκιβιάδη Στεφανή  που αναγνώρισε το δίκαιο αίτημά μας  και δεσμεύτηκε στην άμεση λύση του.

  Για το Διοικητικό Συμβούλιο
-Ο- Πρόεδρος   Θεοδώρου Γεώργιος Ταγματάρχης (ΠΖ) 6937453787    -Ο- Γενικός Γραμματέας   Στρατσιάνης Παναγιώτης                      ΕΜΘ Αλχίας (ΜΧ) 6936563126

 ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ  10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ..