13.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΜε στελέχη και παραθεριστές του ΚΑΑΥ Αγίας Τριάδας ο ΑΓΕΣ Χαρ. Λαλούσης

Με στελέχη και παραθεριστές του ΚΑΑΥ Αγίας Τριάδας ο ΑΓΕΣ Χαρ. Λαλούσης

Του Ηλία Προύφα

Με στελέχη και παραθεριστές του ΚΑΑΥ, Αγίας Τριάδας του Γ’ΣΣ/NRDC-GR, στην Περαία Θεσσαλονίκης, βρέθηκε χθες ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης.

Κατά την επιστροφή του από την Παναγία Σουμελά, στο Βέρμιο Ημαθίας, όπου συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου, επισκέφθηκε το ΚΑΑΥ Αγίας Τριάδος, που βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο της συμπρωτεύουσας.

Μαζί με το Σωματάρχη της Θεσσαλονίκης, Αντιστράτηγο Σωτήρη Κωστάκογλου και τον συμμαθητή και φίλο του, τ. Γενικός Επιθεωρητή Στρατού, Αντιστράτηγο Άγγελο Ιλαρίδη, ξεναγήθηκε από τον Δκτη Ταγματάρχη Ανδρέα Οικονόμου, στους ανακαινισμένους χώρους του ακμάζοντος ”χακί” θερέτρου, ενώ συνομίλησε με στελέχη και παραθεριστές ανταλλάσσοντας ευχές για την εορτή της Παναγίας μας.

Στο ΚΑΑΥ Αγίας Τριάδας, όπως και σε όλες τις στρατιωτικές εκμεταλλεύσεις, γίνεται σημαντικό έργο αναβάθμισης τόσο των κτιριακών εγκαταστάσεων, όσο και των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Το ΚΑΑΥ Αγίας Τριάδας πρωτοπορεί, γι’ αυτό και τα Αρχηγικά εύσημα, υπό του διερευνητικού βλέμματος και του ελαφρύ χαμόγελου του Στρατηγού Κωστάκογλου, στον Ταγματάρχη Οικονόμου, ήταν επιβεβλημένα.

Όπως είχαμε γράψει και παλαιότερα στο kranosgr.com, ότι γίνεται από πλευράς έργων υπέρ των στελεχών και των οικογενειών τους, είναι μόνο καλό.

KAAY, Στρατιωτικά Πρατήρια και ειδικά οι Ξενώνες (που επιτέλους κατασκευάζονται αρκετοί σε όλη των χώρα και χρειάζονται περισσότεροι, ειδικά στην παραμεθόριο), θα μείνουν για τα στελέχη.