13.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΜε εντολή Μαξίμου στις ΗΠΑ. Αναβαθμισμένος ο ρόλος του Γ.Γ Αντώνη Οικονόμου

Με εντολή Μαξίμου στις ΗΠΑ. Αναβαθμισμένος ο ρόλος του Γ.Γ Αντώνη Οικονόμου

Του Ηλία Προύφα

Πλήρως αναβαθμισμένος ο ρόλος του Γενικού Γραμματέα ΥΠΕΘΑ, Αντώνη Οικονόμου στα του Πενταγώνου, το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Τόσο αναβαθμισμένος όπως μαθαίνουμε στο kranosgr, που με εντολή του Μεγάρου Μαξίμου, συνοδεύει στη σημαντική επίσκεψη του στις ΗΠΑ, τον ΥΕΘΑ Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Το ταξίδι βρίσκεται σε εξέλιξη και ο Γ.Γ, λαμβάνει μέρος σε όλες τις συσκέψεις.

Έγκριτος νομικός έχει αποδειχθεί ως ένας από τους καλύτερους συνεργάτες του επίσης έγκριτου νομικού, ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου, τον οποίο δεν παρέβλεψε και ούτε υπονόμευσε ποτέ. Μαζί έχουν καταφέρει πολλά, για το καλό της Άμυνας.

Όπως έχουμε και πάλι γράψει το χαμηλό προφίλ και η εργασιομανία του Γενικού Γραμματέα ΥΠΕΘΑ, Αντώνη Οικονόμου, σε συνδυασμό, όπως συζητιέται, με το ότι απείχε συνειδητά από ρεβανσιστικές ενέργειες, ίντριγκες και διαμάχες, από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του, τον έχουν αναγάγει από το Μαξίμου, με ότι αυτό συνεπάγεται, σε μεγάλο ”παίχτη” της ”χακί” σκακιέρας.

Μότο του ”στηρίζουμε την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία και εργαζόμαστε για το καλό των στελεχών και του πολιτικού προσωπικού των ΕΔ”.