13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΜεταθέσεις Στρατού Ξηράς: ''Το παράπονο ενός Υπαξιωματικού Καταδρομέα''

Μεταθέσεις Στρατού Ξηράς: ”Το παράπονο ενός Υπαξιωματικού Καταδρομέα”

Επιστολή αναγνώστη στο kranosgr

Είμαι στέλεχος των ειδικών δυνάμεων κ εχω 23 χρόνια υπηρεσίας. Είμαι παντρεμενος με τρία παιδια.Ο τόπος συμφερόντων μου είναι ο Βόλος λόγω καταγωγής. Δεν έχω υπηρετήσει ποτε μου σε μονάδα της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών που εδρεύει στη πολη του Βόλου.

Δηλώνω επανειλημμένα τα τελευταία 5 έτη στις φρουρές προτιμησης να μετατεθω στο νομό Μαγνησίας χωρίς αποτελέσματα. Μου απομένουν λιγότερο από 2 έτη μέχρι να αποστρατευτω λόγω διπλών εξαμηνων 25ετια κ δεν έχω υπηρετήσει στη πολη μου.

Ερωτώ, μήπως κάθε χρόνο στις ετήσιες μεταθέσεις προσωπικο μετατίθεται από το ένα τάγμα πεζοναυτων στο διπλανό, που στεγάζονται στο ίδιο στρατόπεδο με αποτέλεσμα να υπηρετούν στη φρουρά οι ίδιοι και να μην έχουν πάρει μετάθεση από τη πολη τους για 10 κ 15 συνεχόμενα έτη; Εάν όχι γιατί η δυσκολία μετακίνησής μου;

Παρακαλώ να λάβουν γνώση οι αρμόδιοι ενόψει ανακοινώσεων των φετινών μεταθέσεων κ να ελεγχθούν οι συνάδελφοι που έχουν 10 χρόνια το λιγότερο στη φρουρά ώστε να μπορέσουμε κ εμείς να υπηρετήσουμε έστω τα τελευταία δυο έτη στη πολη μας.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτερων κ σας παρακαλώ πολυ να το δημοσιευσετε ώστε να αποκατασταθεί η όποια αδικία εις βάρος πολλων που προσπαθουν να υπηρετήσουν στις μονάδες τις 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών κ δεν τα καταφέρνουν.

Ευχαριστώ.