13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΜεταθέσεις ΣΞ: οι αμετακίνητοι σε θέσεις ''φιλέτα'' και το ''χακί πόπολο''...

Μεταθέσεις ΣΞ: οι αμετακίνητοι σε θέσεις ”φιλέτα” και το ”χακί πόπολο”…

Του Ηλία Προύφα

Δεν είναι μόνο τα οικονομικά πόστα, που σύμφωνα με τις διαταγές θα πρέπει στην τριετία να αλλάξουν διευθυντές – τμηματάρχες κλπ. Είναι και όλες οι υπόλοιπες θέσεις σε ”φιλέτα”, που κάποιοι έξυπνοι έχουν ”καβατζώσει” και μάλιστα ορισμένοι θεωρούν ότι, είναι προσωποπαγείς.

Πολυετείς μεταθέσεις, αποσπάσεις, αποσπάσεις – μεταθέσεις, μεταθέσεις – αποσπάσεις, χωρίς μόρια (ειδικές κατηγορίες) και εξειδικεύσεις, συνθέτουν το σκηνικό σε διάφορες όπως ακούμε φρουρές.

Από την άλλη, όλοι οι άλλοι (το ”χακί” πόπολο), που έχουν ”λιώσει” στα φυλάκια του Έβρου και των Νησιών του Αιγαίου, πηγαίνοντας μετά βίας, λόγω του κόβιντ των τελευταίων δύο ετών και της πρόσφατης οικονομικής κρίσης, μία φορά το χρόνο στο σπίτι τους και αν…

Λεβέντες και λεβέντισσες, ”αμετακίνητοι” των ”χακί” φιλέτων, μήπως ήρθε η ώρα να αντικαταστήσετε και κάποιους συναδέλφους σας στα σύνορα.

Κύριε Παναγιωτόπουλε, Κύριε Χαρδαλιά, Κύριε Οικονόμου, Κύριε ΑΓΕΕΘΑ, έχετε αποδείξει ότι, αφουγκράζεστε τα στελέχη και ειδικά τα χαμηλόβαθμα και τις οικογένειές τους. Τα μηνύματα που εισπράττουμε, από στελέχη της παραμεθορίου και σας τα μεταφέρουμε είναι ότι, θα πρέπει να μπει ένα τέλος, σε πολυετείς μεταθέσεις – αποσπάσεις στελεχών στο εσωτερικό.

Υπάρχουν στελέχη όπως τεχνίτες, τεχνικοί κλπ, που δικαίως βρίσκονται για πολύ καιρό σε κάποιες θέσεις. Δεν αναφερόμαστε σε αυτούς, στους άλλους αναφερόμαστε, το έργο των οποίων μπορεί να εκτελέσει το σύνολο των στελεχών.