13.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΜεταθέσεις: Πλήρης επιβεβαίωση kranosgr

Μεταθέσεις: Πλήρης επιβεβαίωση kranosgr

Του Ηλία Προύφα

Το πρωί είχαμε δημοσιεύσει ότι σήμερα θα κοινοποιηθούν οι πρώτες μεταθέσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις, όπως και έγινε, αφού η διαδικασία των υπογραφών επισπεύσθηκε από τον ΥΕΘΑ Νίκο Δένδια και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο.

Λόγω της καθυστέρησης του Προεδρικού Διατάγματος, με τον καθορισμό αρμοδιοτήτων στους υφυπουργούς εθνικής άμυνας Νίκο Χαρδαλιά και Γιάννη Κεφαλογιάννη (αναμενόταν προχθές Τετάρτη), κάτι που θα είχε ως αποτέλεσμα και την περαιτέρω καθυστέρηση (από την ήδη υπάρχουσα λόγω των δύο εκλογικών αναμετρήσεων) της ανακοίνωσης των μεταθέσεων, ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας και ο ΑΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ανέλαβαν ”δράση”.

Για να δοθεί λοιπόν τέλος στην αγωνία των στελεχών και προκειμένου να προχωρήσουν στον απαραίτητο οικογενειακό προγραμματισμό τους, οι μεταθέσεις σε όλους τους βαθμούς, έχουν ήδη ξεκινήσει να υπογράφονται από τους ΥΕΘΑ και ΑΓΕΕΘΑ και να κοινοποιούνται από τα Γενικά Επιτελεία.

Πληροφορίες του kranosgr.com, αναφέρουν ότι σήμερα το απόγευμα εστάλησαν στις μονάδες μεταθέσεις του ΣΞ, Ανωτέρων Αξιωματικών Εξωτερικού, από επαναπροκήρυξη καθώς και μεταθέσεις υπαξιωματικών Κύπρου.

Η πλειοψηφία των φακέλων βρίσκεται στο γραφείο του Νίκου Δένδια, ενώ λίγοι εκκρεμούν για υπογραφή από τον ΑΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κων. Φλώρο.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώνουμε…