13.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΜεταθέσεις - Δένδιας: Από τη Βουλή στο ΥΠΕΘΑ για υπογραφές φακέλων

Μεταθέσεις – Δένδιας: Από τη Βουλή στο ΥΠΕΘΑ για υπογραφές φακέλων

Του Ηλία Προύφα

Τη διαδρομή Βουλή – Πεντάγωνο, έκανε χθες όπως πληροφορούμαστε στο kranosgr, ο νέος Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας.

Το πρώτο ”υπηρεσιακό δρομολόγιο”, έγινε το πρωί του Σαββάτου, λίγη ώρα μετά την ομιλία του στη Βουλή, κατά τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, όταν μετά τη δευτερολογία του και τις απαντήσεις που έδωσε στους βουλευτές της αντιπολίτευσης, μετέβη στο ΥΠΕΘΑ, όπου εκτός από τις συσκέψεις με τους διευθυντές του κ. Περδίκη και Διακόπουλο και την ενημέρωση από τον ΑΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κων. Φλώρο, έδωσε προτεραιότητα στα στελέχη, ασχολούμενος τον περισσότερο χρόνο και μέχρι να επιστρέψει στη Βουλή, με τις υπογραφές φακέλων μεταθέσεων και των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το ίδιο συνέβη και το βράδυ όταν μετά την ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και τη συμμετοχή του στη διαδικασία παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση, ασχολήθηκε και πάλι με τις μεταθέσεις των στελεχών, για τις οποίες εκκρεμεί η σύνταξη των σχετικών σημάτων – διαταγών, από τους χειριστές και η αποστολή τους στους σχηματισμούς και τις μονάδες.