13.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΜΕΡΥΠ: Τουλάχιστον 3 νέα κρούσματα κορωνοϊού

ΜΕΡΥΠ: Τουλάχιστον 3 νέα κρούσματα κορωνοϊού

Σε σημαντική εστία διασποράς του κορωνοϊού εξελίσσεται το στρατόπεδο Νταλίπη στη Θεσσαλονίκη, καθώς μετά τη χθεσινή αποκάλυψη του GRTimes για τουλάχιστον 10 κρούσματα, σήμερα βρέθηκαν άλλα τρία.
Προβληματίζουν τις στρατιωτικές υγειονομικές αρχές τα αυξανόμενα κρούσματα κορωνοϊού στη Στρατιωτική Μεραρχία Υποστήριξης (ΜΕΡΥΠ) του στρατοπέδου Νταλίπη, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Όπως έγραψε χθες το GRTimes, μέσα σε ελάχιστα 24ωρα βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό τουλάχιστον 10 φαντάροι, κάποιοι από τους οποίους πήγαν στα σπίτια τους για να παραμείνουν σε καραντίνα και άλλοι στο 424 ΓΣΝΕ.

Οι στενές επαφές των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων τέθηκαν σε καραντίνα εντός του στρατοπέδου απομονωμένοι, ενώ την ίδια στιγμή άρχισε η διαδικασία ιχνηλάτησης αλλά και η πραγματοποίηση επιπλέον τεστ.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του GRTimes, από χθες μέχρι σήμερα, άλλα τρία άτομα από τις στενές επαφές των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό, χωρίς ευτυχώς να υπάρχει μέχρι στιγμής κάποιο περιστατικό που να νοσεί βαριά.

ΠΗΓΗ: https://eleftherostypos.gr