13.3 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔΙΑΦΟΡΑΜήνυμα του υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Έβρου με το Χρήστο Μέτιο, Βασίλη Δελησταμάτη

Μήνυμα του υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Έβρου με το Χρήστο Μέτιο, Βασίλη Δελησταμάτη

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Με την υποστήριξή σας εκλέχθηκα Περιφερειακός Σύμβουλος στις εκλογές του 2018. Με την ιδιότητα του Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα και του Προέδρου της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας, μου δόθηκε η δυνατότητα να ασχοληθώ ενεργά με την πρωτογενή παραγωγή, τα αγροδιατροφικά προϊόντα και τις επιχειρήσεις πρωτογενούς και αγροδιατροφικού τομέα της Περιφέρειας.

Γεννήθηκα στη Δαδιά Έβρου, όπου ζω και σήμερα με την οικογένειά μου. Είμαι κτηνίατρος με μεταπτυχιακές σπουδές στη Χειρουργική , στα Λοιμώδη Νοσήματα και στη Βιοηθική.  Διετέλεσα πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Παραρτήματος Θράκης ενώ σήμερα είμαι μέλος του ΔΣ του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Από την πρώτη εκλογή μου ως και σήμερα, υπηρετώ την πρόοδο της ακριτικής μας περιοχής. Με τις γνώσεις, την εμπειρία μου και τη δική σας στήριξη θα συνεχίσω να εργάζομαι για ένα καλύτερο αύριο όλων μας. Μαζί θα δημιουργήσουμε το μέλλον του τόπου μας.

Στην εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ζητώ τη στήριξή σας και δεσμεύομαι να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να ανθίσει και πάλι ο νομός μας, να επαναφέρουμε τις δασικές εκτάσεις μας, να δώσουμε ώθηση στην ευημερία, την ανάπτυξη και την ελπίδα. Για μια ισχυρή τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση που θα στηρίζει τα όνειρα και τις επιθυμίες μας, για ένα ενεργό «τώρα» και ένα ελπιδοφόρο «αύριο».

Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η συνεργασία της Περιφέρειας με τους πολίτες, τους επιχειρηματίες και τους φορείς ανάπτυξης αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Από τις έως τώρα θέσεις τις οποίες υπηρέτησα και υπηρετώ γνωρίζω ότι μπορώ να αποτελέσω μέρος της ισχυρής αυτής αλυσίδας που θα απαλύνει τις πληγές και θα φέρει στον τόπο μας την άνθιση που όλοι ονειρευόμαστε.

Μαζί θα βαδίσουμε το μονοπάτι της ευημερίας και της ανάπτυξης.

Το οφείλουμε σε εμάς, στα παιδιά μας, στον τόπο μας.