13.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΜήνυμα του Τομέα Άμυνας ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Μήνυμα του Τομέα Άμυνας ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Ο Τομέας Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ο Τομεάρχης Θοδωρής Δρίτσας, ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Γιώργος Τσίπρας και όλα τα μέλη του, χαιρετίζουμε το σημερινό εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στις γυναίκες και τους άντρες των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίοι με αυταπάρνηση και υψηλό επίπεδο μαχητικότητας και επαγγελματισμού, δίνουν αδιάλειπτα το παρόν στην υπεράσπιση της χώρας και στην εμπέδωση του αισθήματος ειρήνης και ασφάλειας σε ξηρά, θάλασσα και αέρα.

Με περηφάνια χαιρετίζουμε τις σημερινές εορταστικές εκδηλώσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας μας, τιμούμε την αφοσίωσή τους στα μεγάλα ιδανικά της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας και στεκόμαστε με σεβασμό στις ταυτόχρονες σημαντικές κοινωνικές τους δράσεις, αποδεικνύοντας πόσο κοντά είναι στον συνάνθρωπο και τις ανάγκες του.

Οφείλουμε συνεχώς να υπογραμμίζουμε την ανάγκη η Πολιτεία να στέκεται δίπλα στα στελέχη των Ε.Δ. και να μεριμνά για την ποιότητα της ζωής των ίδιων και των οικογενειών τους. Μόνο τότε η οφειλόμενη και αποδιδόμενη τιμή, για όσους είναι στην πρώτη γραμμή αλλά και για όσους έχασαν τη ζωή τους την ώρα του καθήκοντος, θα έχει πραγματικό νόημα και αντίκρισμα.

Τέλος, στις σημερινές εκδηλώσεις εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων, αναγνωρίζοντας και τιμώντας την προσφορά τους στη χώρα και την κοινωνία μας,  ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, εκπροσωπήθηκε από τον Τομεάρχη Άμυνας Θοδωρή Δρίτσα και τον πρώην Αν. Υπουργό Εθνικής Άμυνας και υπεύθυνο από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για θέματα Άμυνας, Πάνο Ρήγα.

Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους!