13.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔΙΑΦΟΡΑΜέγας Χορηγός του kranosgr.com στον Έβρο το Ξενοδοχείο Alexander Beach Hotel and...

Μέγας Χορηγός του kranosgr.com στον Έβρο το Ξενοδοχείο Alexander Beach Hotel and Spa

Μέγας Χορηγός του kranosgr.com στον Έβρο το Ξενοδοχείο Alexander Beach Hotel and Spa Αλεξανδρούπολης.

Θερμές ευχαριστίες στου ιδιοκτήτες του Ξενοδοχείου, Αδελφούς Χατζηκωνσταντίνου και στο Διευθυντή της Ξενοδοχειακής Μονάδας, Δημήτρη Ξανθούλη, για την υποστήριξη για την υλοποίηση της συμμετοχής του kranosgr.com, στη χθεσινοβραδινής δεύτερης εκπομπής του thrakinet, για τα στελέχη των ΕΔ.

Το εμβληματικό για την ευρύτερη περιοχή πεντάστερο ξενοδοχείο Alexander Beach Hotel των τριών αδελφών Χατζηκωνσταντίνου άνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες του τον Απρίλιο του 1985 στη Νέα Χιλή, εντός ενός κατάφυτου ελαιώνα 30 στρεμμάτων.
Δίνοντας εκ νέου σάρκα και οστά σε μια μακρά παράδοση φιλοξενίας που ξεκίνησε, ήδη πίσω τη δεκαετία του 1940, όταν ο Έλληνας εκ Καππαδοκίας παππούς των σημερινών ιδιοκτητών (η δεύτερη γενιά της οικογένειας που δίνει το δικό της στίγμα από το 2000 και μετά) ανοίξε το δικό του πετυχημένο χάνι στην Αλεξανδρούπολη.
Η παράδοση φιλοξενίας κρύβεται πίσω από κάθε πτυχή της πολυεπίπεδης αλλά πάντοτε οικογενειακής και γεμάτης μεράκι εμπειρίας που προσφέρει σταθερά το Alexander Beach Hotel & Spa στους επισκέπτες του.
Ξεκινώντας από τα μικρά δώρα που περιμένουν κατά την αφιξή τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες (π.χ. ένα λούτρινο ζωάκι, ένα t-shirt με το σήμα του ξενοδοχείου) και τους χειροποίητους παραδοσιακούς κουραμπιέδες δια χειρός του ταλαντούχου patisserie chef που προσφέρονται κατά την αναχώρηση, μέσα σε μια κομψή συσκευασία, αποτελώντας τον de facto γλυκό επίλογο στη διαμονή τους.
Και συνεχίζοντας με μια κουλτούρα αέναης βελτίωσης της προσφερόμενης εμπειρίας, στα πλαίσια της οποίας τα δωμάτια ανακαινίζονται συνεχώς και τα facilities τους εκσυγχρονίζονται κάθε διαδοχική σεζόν.
Το ίδιο που συμβαίνει συνολικά στους χώρους και τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου με χαρακτηριστικά παραδείγματα την ολοκλήρωση κατασκευής του Πρότυπου Συνεδριακού Κέντρου το 2003, την έναρξη λειτουργίας του Alexander Spa το 2007, την ανακαίνιση του Symposio Restaurant το 2009 και την έναρξη λειτουργίας του Casino Thraki στις εγκαταστάσεις του Alexander Beach Hotel & Spa το 2015.

Επισκεφθείτε τη σελίδα του Alexander Beach Hotel and Spa κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο https://www.alexbh.gr/