13.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΜάχη για τη ζωή του δίνει Έλληνας υπαξιωματικός της ΕΦ - Τα...

Μάχη για τη ζωή του δίνει Έλληνας υπαξιωματικός της ΕΦ – Τα νεότερα για την υγεία του

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά τον σοβαρό τραυματισμό του κατά τη διάρκεια συντήρησης οχήματος της Υπηρεσίας, δίνει υπαξιωματικός της Εθνικής Φρουράς στην Κύπρο.

Το ατύχημα συνέβη χθες το πρωί στην αεροπορική Βάση «Ανδρέας Παπανδρέου» στην Πάφο, όταν κατά τη διάρκεια συντήρησης οχήματος της ΕΦ, τύπου «Στάγιερ», εξερράγη το ελαστικό του στρατιωτικού αυτοκινήτου με αποτέλεσμα τον κρίσιμο τραυματισμό του Υπαξιωματικού.

Ο 54χρονος Ελλαδίτης υπαξιωματικός, πατέρας τριών παιδιών, διακομίστηκε εσπευσμένα στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου Πάφου και κατόπιν λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του, διακομίστηκε στην εντατική μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Σ’ επικοινωνία σήμερα του OMEGAlive με αρμόδιες πηγές από το Υπουργείο Άμυνας, μας αναφέρθηκε ότι η κατάσταση της υγείας του Υπαξιωματικού παραμένει ως είχε και χθες. Όπως μετέδωσε το OMEGA το βράδυ της Πέμπτης, κρίσιμες είναι οι πρώτες 48 ώρες για την κατάσταση της υγείας του Υπαξιωματικού της ΕΦ.

Από την πρώτη στιγμή άρχισαν οι εξετάσεις στον χώρο του ατυχήματος προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια της έκρηξης του ελαστικού και οι συνθήκες τραυματισμού του υπαξιωματικού, ενώ έρευνα για τα γεγονότα διέταξε το Υπουργείο Άμυνας.