13.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΛΑΦ Θεσσαλονίκης: Υπόδειγμα στην τήρηση των αντι -covid πρωτοκόλλων

ΛΑΦ Θεσσαλονίκης: Υπόδειγμα στην τήρηση των αντι -covid πρωτοκόλλων

Του Ηλία Προύφα

Οι υψηλές θερμοκρασίες επέστρεψαν και μαζί με αυτές η βραδινή έξοδος των δικαιούχων μελών στη ΛΑΦ Θεσσαλονίκης.

Μετά τη μικρή ανάπαυλα λόγω πτώσης της θερμοκρασίας των τελευταίων ημερών, η κίνηση στη συμπρωτεύουσα αυξήθηκε και όπως ήταν αναμενόμενο και στο καλύτερο μπαλκόνι με θέα στο Λευκό Πύργο, που δεν είναι άλλο από τη θερινή ΛΑΦ.

Χθες, βράδυ Σαββάτου, η κίνηση όπως κατέγραψε ο φακός του kranosgr είχε κορυφωθεί, χωρίς όμως καμία χαλάρωση στην τήρηση των μέτρων μετάδοσης και εξάπλωσης του κορονοϊού.

Η είσοδος της Λέσχης αποτελεί το καλύτερο ”φυλασσόμενο” απέναντι στον κορονοϊό μέρος, κάτι που για όσους το έχουν ζήσει δεν είναι καθόλου υπερβολή.

Θερμομέτρηση, καταγραφή στοιχείων με τηλέφωνο, χορήγηση ειδικής κάρτας με διαφορετικά χρώματα για μπαρ, εστιατόριο ή για φαγητό σε πακέτο, αντισηπτικά και χρήση μάσκας είναι τα ”πρώτα πιάτα” πριν απολαύσει κανείς το πραγματικό κύριο μενού.

Επίσης όπως διακρίνεται στη φωτό, άπαντες περιμένουν εκτός κτιρίου προκειμένου να αδειάσει πρώτα τραπέζι, να αναχωρήσουν οι προηγούμενοι επισκέπτες και μετά να εισέλθουν όσοι έχουν σειρά.

Το αποκορύφωμα στην τήρηση των μέτρων είναι όταν παραδίδονται οι κάρτες των επισκεπτών – θαμώνων που αποχωρούν μετά το γεύμα ή το δείπνο, οι οποίες εκείνη τη στιγμή απολυμαίνονται με αντισηπτικό.

Υπόδειγμα στην τήρηση των μέτρων!