13.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΛΑΦ Αλεξανδρούπολης: Γεύματα, νερά και αναψυκτικά για τα στελέχη που επιχειρούν στη...

ΛΑΦ Αλεξανδρούπολης: Γεύματα, νερά και αναψυκτικά για τα στελέχη που επιχειρούν στη φωτιά

Του Ηλία Προύφα

Γεύματα, νερά και αναψυκτικά για τα στελέχη και τους οπλίτες, που επιχειρούν στη φωτιά, θα ετοιμάσει η ΛΑΦ Αλεξανδρούπολης, για τα στελέχη του Στρατού Ξηράς, που επιχειρούν στο μέτωπο της φωτιάς.

Η κατάσταση όσο περνούν οι ώρες δυσκολεύει στην Εβρίτικη πρωτεύουσα και περισσότερα στελέχη ρίχνονται στη μάχη με τις πύρινη λαίλαπα.

Στη ΛΑΦ Αλεξανδρούπολης, έχει ετοιμαστεί και ο χώρος των χειμερινών αιθουσών όπου θα μπορούν να σιτίζονται όσα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, επιστρέφουν από το πύρινο μέτωπο.

Αφορμή στάθηκε η χθεσινή βραδιά, όπου δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, που μετακινήθηκαν από άλλες πόλεις, μετά από πολύωρη εμπλοκή με τη φωτιά, δεν έβρισκαν ανοιχτό κατάστημα για φαγητό στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Μάλιστα υπάρχει η σκέψη από τη 12η Μεραρχία, να παραταθεί το νυχτερινό ωράριο για το φαγητό, μόνο για όσους είναι εν υπηρεσία στα πύρινα μέτωπα.

Η ΛΑΦ Αλεξανδρούπολης είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια!