13.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚως: Τραγική κατάληξη- Εντοπίστηκε νεκρή η 27χρονη Αναστάζια

Κως: Τραγική κατάληξη- Εντοπίστηκε νεκρή η 27χρονη Αναστάζια

Το άψυχο σώμα της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία, εντόπισαν οι ερευνητικές Αρχές, στην περιοχή Αλυκές στην Κω.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε η πολυήμερη έρευνα στην Κω, για τον εντοπισμό της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία, η οποία είχε εξαφανιστεί από την προηγούμενη Τετάρτη και οι Αρχές πίστευαν πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Γι αυτό τον λόγο, κρατείται και ένας 32χρονος υπήκοος από το Μπαγκλαντές, με τον οποίο είχε πάει η άτυχη κοπέλα σπίτι του, για να την προμηθεύσει με χασίς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άψυχο σώμα της 27χρονης εντόπισε μία εθελόντρια, στο Τιγκάκι στις Αλυκές (υπάρχει υβροδιότοπος). Το σώμα της Αναστάζια ήταν μέσα σε σακούλες και κάτω από ένα δέντρο και σε πολύ κακή κατάσταση.

Η περιοχή είναι μακριά από το Μαρμάρι, ωστόσο φαίνεται πως εκεί, σε απόσταση του ενός χιλιομέτρου είναι το σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, στο σώμα του οποίου είχαν βρεθεί σημάδια πάλης και στο σπίτι του, γυναικεία μπλούζα με κηλίδα αίματος και γυναικεία τρίχα.

Η εθελόντρια φώναξε την Αστυνομία και αντίκρισαν τα πόδια, έξω από τη σακούλα, της 27χρονης κοπέλας. Δεν πείραξαν τίποτα, καθώς θα πρέπει πρώτα να την εξετάσει το εγκληματολογικό.

Για την τραγική αυτή είδηση ενημερώθηκαν, τόσο η μητέρα της 27χρονης που είχε μεταβεί στο νησί μαζί με ντετέκτιβ για τις έρευνες, όσο και ο σύντροφός της, που την αναζητούσε από την πρώτη στιγμή και συγκλονισμένος δήλωνε πως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτήν.

ΚΩΣ ΠΟΛΩΝΗ

Στο εγκληματολογικό και η κάρτα sim

Χωρίς την κάρτα sim εντοπίστηκε το κινητό της 27χρονης Αναστάζια στο Μαρμάρι της Κω, όπως προέκυψε από την έρευνα των ανδρών της ασφάλειας.

Το κινητό βρέθηκε από έναν υπάλληλο εταιρείας σεκιούριτι, σε απόσταση 500 μέτρων από το σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές. Όπως όλα δείχνουν ο δράστης (ή οι δράστες) που εμπλέκονται στην εξαφάνισης της κοπέλας, εκτίμησε πως βγάζοντας την κάρτα, θα εξαφάνιζε και τα ίχνη.

Σύμφωνα όμως με υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ, τα στίγματα του κινητού της αγνοούμενης έχουν καταγραφεί από τον δορυφόρο και ως εκ τούτου θα γίνει ανάσυρσή τους στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, ώστε οι αστυνομικοί να καταγράψουν επ’ ακριβώς τα σημεία που βρέθηκε η 27χρονη, πριν εξαφανιστεί.

Ακριβώς το ίδιο αναμένεται να γίνει και με το κινητό του 32χρονου που κρατείται στο αστυνομικού τμήμα της Κω, καθώς και με το κινητό του συγκάτοικου του, Πακιστανικής υπηκοότητας.

27χρονη Κως

Στελέχη της ασφάλειας έχουν διαπιστώσει πως ο 32χρονος που κρατείται ως ύποπτος για την υπόθεση εξαφάνισης της Αναστάζια, έχει πέσει σε αντιφάσεις. Είναι ενδεικτικό πως αναφέρει πως άφησε την κοπέλα σε συγκεκριμένο σημείο στο Μαρμάρι το βράδυ της 12ης Ιουνίου, κοντά στα μεσάνυχτα, αλλά αυτό δεν επιβεβαιώνεται από τις κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή.

Αντιθέτως, ο άνδρας εμφανίζεται στην περιοχή, πολύ νωρίτερα κοντά στο σπίτι του, να κινείται μόνος του. Άξιο αναφοράς αποτελεί και το γεγονός πως ο 32χρονος, είχε βγάλει αεροπορικό εισιτήριο για την Ιταλία για την Τετάρτη 14 Ιουνίου, χωρίς να ενημερώσει ούτε τον συγκάτοικο του. Ο 32χρονος έχει αμυχές στα χέρια που δεν αποκλείεται να είναι σημάδια πάλης, ωστόσο εκείνος ισχυρίζεται πως είναι από χόρτα κατά τη διάρκεια αγροτικών εργασιών.

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΠΟΛΩΝΗΣ ΚΩ

Η 27χρονη είχε εντοπιστεί στις 19:30 στην ταβέρνα και στις 22:00 στο μίνι μάρκετ όπου συναντηθηκε με την παρέα των αλλοδαπών. Τον 32χρονο τον ήξερε καθώς στο παρελθόν την είχε προμηθεύσει με χασίς. Αυτή τη φορά ενδέχεται να την προσέλκυσε σπίτι του για να την προμηθεύσει χασίς, εκμεταλλευόμενος ωστόσο το γεγονός ότι ήταν μεθυσμένη να την βίασε. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν ότι συνέβη ανάμεσα στον ύποπτο και την 27χρονη να έχει γίνει σε άλλο χώρο. Όσα αναφέρει ο 32χρονος δεν ταιριάζουν με τα σημεία που κινήθηκε και τους χρόνους.

ΠΗΓΗ: https://www.thetoc.gr/