13.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΚρίσεις στις ΕΔ με στίγμα Παναγιωτόπουλου

Κρίσεις στις ΕΔ με στίγμα Παναγιωτόπουλου

Του Ηλία Προύφα

Κρίσεις με στίγμα Παναγιωτόπουλου, οι φετινές στις κορυφή της πυραμίδας των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίες θεωρούνται Άριστες.

Η ηρεμία, οι ισορροπίες, οι επιλογές των άριστων μεταξύ των αρίστων, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της διαδικασίας που συνεχίζεται, η οποία φωτογραφίζει προσωπικά τον ΥΕΘΑ Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Αυτό είναι και το στίγμα του ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου. Χωρίς παρεμβάσεις, ίντριγκες, ομάδες και επιρροές, ζήτησε τόσο το ΣΑΓΕ καθώς και τα κλαδικά συμβούλια, να εξετάσουν τους φακέλους με τα προσόντα των κρινόμενων αξιωματικών και να επιλέξουν οι ίδιοι οι Αρχηγοί, αυτούς που κρίνουν ότι είναι οι καλύτεροι για να πολεμήσουν μαζί τους.

Κανείς δεν έχασε και κανείς δεν κέρδισε από ”ομάδες” με επιρροές και άλλα φαιδρά. Κέρδισαν οι Ένοπλες Δυνάμεις και κανείς άλλος.

Προς τιμήν τους προσωπικές παρεμβάσεις δεν υπήρξαν ούτε από τον ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή, τον Γενικό Γραμματέα Αντώνη Οικονόμου και τον ΑΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, ο οποίος όπως μαθαίνουμε , όπως και ο Υπουργός έδωσε εντολή στους Αρχηγούς κατά κλάδο, να κάνουν τις επιλογές όπως οι ίδιοι κρίνουν.

Το στίγμα του αφεντικού του Πενταγώνου, που δεν είναι άλλος από τον ΥΕΘΑ Νίκο Παναγιωτόπουλο, για τις φετινές κρίσεις ακολούθησαν οι πάντες με ότι αυτό συνεπάγεται.

Υ.Γ. Όσοι θεωρούν ότι ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής, βγήκε ”χαμένος” από τη φετινή διαδικασία, πρέπει να αλλάξουν επάγγελμα…