13.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΚρίσεις ΕΔ: Το σενάριο των...''Αεροπόρων'' για Μπουρολιά στη θέση του ΑΓΕΕΘΑ

Κρίσεις ΕΔ: Το σενάριο των…”Αεροπόρων” για Μπουρολιά στη θέση του ΑΓΕΕΘΑ

Του Ηλία Προύφα

Σύμφωνα με σενάρια που διακινούνται τις τελευταίες ημέρες στους διαδρόμους του Πενταγώνου, ο νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ που θα αναλάβει τη θέση του Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, θα είναι ο τωρινός Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, τον οποίο ”Αεροπορικοί” κύκλοι προκρινουν έναντι του ΑΓΕΣ, Αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη.

Όσο για το ποιος θα αναλάβει την ηγεσία της Πολεμικής Αεροπορίας οι ίδιοι κύκλοι θεωρούν ότι είναι πλέον ξεκάθαρη η κατάσταση ….

Νέος Αρχηγός ΓΕΑ ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης (ΔΑΥ), ο Αντιπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης, ο οποίος έχει διατελέσει και Δντης του Επιτελικού Γραφείου του πρωην Αρχηγου ΓΕΑ Χρήστου Βαΐτση. Ο πρωην ΑΓΕΑ θα ήθελε να «δει» τον πρωην δντη του, στη θέση του Α/ΓΕΑ.

Στο ΑΤΑ νέος Αρχηγός θα είναι ο Υποπτέραρχος (Ι) Βασίλειος Παπαχρήστου ,ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ)!!! Ο Υποπτεραρχος έχει την τύχη να είχε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σμηνίτη στη μοίρα που υπηρετούσε στην 111ΠΜ, γεγονός που σύμφωνα με τα σενάρια εκτός από τις άριστες ικανότητές του ως Αξιωματικού, ενδεχομένως να του δίνει επιπλέον αέρα για να αναλάβει τη θέση ..!!!!

Οψόμεθα!!!