13.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΚορονοϊός: Πώς και γιατί έφυγε ο 46χρονος στρατιωτικός στην Ξάνθη- Τι πρόβλημα...

Κορονοϊός: Πώς και γιατί έφυγε ο 46χρονος στρατιωτικός στην Ξάνθη- Τι πρόβλημα αντιμετώπιζε

Ένας ακόμα άνδρας στην Ξάνθη, έχασε τη ζωή του από τον κορονοϊό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στην Ελλάδα σε 23.

Πρόκειται για 46χρονο στρατιωτικό, που υπηρετούσε στο Δ’ ΣΣ στην Ξάνθη και έφερε τον βαθμό του ανθυπασπιστή. Ο άτυχος άνδρας είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό πριν από μερικές ημέρες και είχε μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλευόταν.

Ο 46χρονος, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, ήταν παθολογικά παχύσαρκος, ενώ δεν υπέφερε από κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Ο 46χρονος είναι ένα από τα πιο νεαρά σε ηλικία θύματα του κορονοϊού στην Ελλάδα, ενώ υπενθυμίζεται πως χθες κατέληξε από τον ιό κι ένας 42χρονος γερμανός καθηγητής, στην Κρήτη.

Υπενθυμίζεται πως χθες, Τετάρτη, ένας ηλικιωμένος άνδρας στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης, κατέληξε από τον κορονοϊό, με την κοινότητα Εχίνου του δήμου Μύκης να τίθεται σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Σημειώνεται ότι και ο Σωτήρης Τσιόδρας στις ενημερώσεις του έχει αναφερθεί στο πρόβλημα της παχυσαρκίας σαν παράγοντα που επιδεινώνει τις συνέπειες της ασθένειας, ενώ έχει αναφερθεί και στο κάπνισμα.

με πληροφορίες από xanthinea.gr

ΠΗΓΗ: https://www.thetoc.gr