13.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΚορονοϊός: Πόσο κοντά ήρθαν Κέλλας Παναγιωτόπουλος ΦΩΤΟ

Κορονοϊός: Πόσο κοντά ήρθαν Κέλλας Παναγιωτόπουλος ΦΩΤΟ

Κορονοϊός: Πόσο κοντά ήρθαν Κέλλας Παναγιωτόπουλος – Ο βουλευτής Λάρισας  που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο είχε νωρίτερα συναντήσει τον ΥΕΘΑ

Μια φωτογραφία από το δελτίο Τύπου του βουλευτή Λάρισας για τη συνάντηση με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, έρχεται να διαψεύσει τις πληροφορίες ότι ο βουλευτής και ο ΥΕΘΑ που συναντήθηκαν την περασμένη εβδομάδα  τήρησαν κατά γράμμα τους κανόνες: όχι χειραψίες και απόσταση ασφαλείας κι έτσι δεν υπάρχει σοβαρός λόγος ανησυχίας για μετάδοση.

Κορονοϊός: Πόσο κοντά ήρθαν Κέλλας Παναγιωτόπουλος ΦΩΤΟ

Σύμφωνα με το http://armyvoice.gr η φωτογραφία που απέστειλε ο βουλευτής σε τοπικά ΜΜΕ της Λάρισας, δείχνει τον ίδιο και τον υπουργό Εθνικής Άμηνας να συζητούν σε απόσταση μικρότερη του ενός μέτρου, ενώ σύμφωνα με τα τότε γνωστά δεδομένα η απόσταση ασφαλείας ήταν πάνω από 2 μέτρα.

Στη φωτογραφία ο βουλευτής κάθεται μπροστά στο γραφείο του υπουργού Εθνικής Άμυνας και μάλιστα κρατάει με τα χέρια του σε μια κίνηση μάλλον μηχανική την αλληλογραφία που είναι πάνω στο γραφείο του υπουργού.

Βεβαίως στην φωτογραφία εμφανώς υπάρχει μπροστά στον υπουργό αντισηπτικό χεριών, το οποίο ευχόμαστε να έχει χρησιμοποιήσει.

Κορονοϊός: Πόσο κοντά ήρθαν Κέλλας Παναγιωτόπουλος - Ο βουλευτής Λάρισας  που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο είχε νωρίτερα συναντήσει τον ΥΕΘΑ

Κορονοϊός: Πόσο κοντά ήρθαν Κέλλας Παναγιωτόπουλος

Στις 14 Μαρτίου ο βουλευτής της ΝΔ ανακοίνωσε ο ίδιος ότι είναι ένα από τα κρούσματα του κορονοϊου, ενώ λίγο αργότερα έκανε και εισαγωγή στο νοσοκομείο.

Πολλοί είναι αυτοί που καρδιοχτυπούν από την επίσκεψη του Θεσσαλού βουλευτή στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και κάποιοι παραμένουν σε κατ’ οίκον περιορισμό για το επόμενο διάστημα, καθώς θα πρέπει να περάσουν τουλάχισοτν 15 ημέρες για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει θέμα μετάδοσης.

Να θυμίσουμε ότι ο βουλευτής συναντήθηκε με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Φλώρο, ενώ είχε συνάντηση και με τον διευθυντή του υπουργού Θανάση Βάλαρη, ο οποίος είναι ένας από αυτούς που βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι να διαπιστωθεί εάν κόλλησαν ή όχι τον ιό.

Σε εθελοντικό προληπτικό περιορισμό συνεχίζει να βρίσκεται ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος, για πέμπτη ημέρα, μετά την επιβεβαίωση ότι προσβλήθηκε από τον νέο κορονοϊό ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Χρήστος Κέλλας.

Ο κ. Μπουκώρος παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι του στον Βόλο, καθώς ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ βρέθηκε «πολύ κοντά» με τον κ. Κέλλα την προηγούμενη εβδομάδα στη Βουλή.

ΠΗΓΗ: https://www.armyvoice.gr