13.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΚομάντο ο Βάλαρης δίνει το παράδειγμα στο ΥΠΕΘΑ!

Κομάντο ο Βάλαρης δίνει το παράδειγμα στο ΥΠΕΘΑ!

Του Ηλία Προύφα

Από νωρίς σήμερα το πρωί τα στελέχη της ΔΥΓ του ΓΕΕΘΑ άρχισαν τη διαδικασία ορολογικού ελέγχου ανιχνεύσεως αντισωμάτων για την αντιμετώπιση του στελέχους κορωνοϊού ”Covid-19” που έχει προγραμματιστεί από σήμερα έως την Παρασκευή να πραγματοποιηθεί στην «Αίθουσα Κουντουριώτου» του ΓΕΕΘΑ, στον 7ο όροφο του Πενταγώνου.

Ένας από τους πρώτους που έδωσαν το παρόν αλλά και το παράδειγμα ήταν ο Διευθυντής του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Θανάσης Βάλαρης, ο οποίος ανέβηκε μαζί με τον Στρατιωτικό Διευθυντή του Υπουργού Πλοίαρχο Θανάση Παπακωνσταντίνου για να δώσουν δείγματα.

Ανταποκριτής μας βρέθηκε εκεί κι απαθανάτισε τον κ. Βάλαρη, ο οποίος απέδειξε ότι η αιμοληψία διαρκεί ελάχιστα, είναι ακίνδυνη και ο έλεγχος αντισωμάτων θεωρείται επιβεβλημένος ώστε να εκτιμηθεί καλύτερα η διασπορά και η ενεργότητα της νόσου.

Με τη διαδικασία αυτή αναμένεται να αναγνωριστούν άτομα που είτε δεν είχαν διαγνωστεί, είτε ήταν ασυμπτωματικά, είτε είχαν υποκλινική μορφή κορωνοϊού ”Covid-19” και θα βοηθήσουν στον υγειονομικό σχεδιασμό σε ενδεχόμενη δεύτερη φάση της πανδημίας.

Ο Θανάσης Βάλαρης απέδειξε ότι είναι κομάντο στις προκλήσεις, μπροστάρης και με σημαντική παρουσία στα δρώμενα του Πενταγώνου, κάτι που δείχνει βεβαίως ότι αν δεν ταίριαζε με τον Υπουργό Νίκο Παναγιωτόπουλο, δεν θα… ”συμπεθέριαζε” μαζί του, κάτι που φοβίζει διάφορους «μνηστήρες» και «σεναριογράφους» εντός, εκτός και επί τα αυτά του στρατοπέδου ”Παπάγου”.