13.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙΚοινωνική Δράση ΣΑΣΜΥ

Κοινωνική Δράση ΣΑΣΜΥ

Ο ΣΑΣΜΥ, ακολουθώντας το πνεύμα των ημερών μετά από απόφαση του ΔΣ εξασφάλισε τρόφιμα τα οποία διέθεσε στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης, η οποία παρέχει συσσίτιο καθημερινά σε 70 περίπου πολίτες της πόλης των Τρικάλων που αντιμετωπίζουν προβλήματα.
   Η διάθεση των τροφίμων έγινε παρουσία του πρωτοπρεσβύτερου Εφραίμ Γιαννακού , ο οποίος ευχαρίστησε τον Σύνδεσμο Αποφοίτων Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών για την προσφορά του.
   Αμέσως μετά ο Πρόεδρος του ΣΑΣΜΥ Ευάγγελος Στέφος με παρουσία του Γενικού Γραμματέα Γιώργου Κυλινδρή , του Έφορου του συνδέσμου Παναγιώτη Γιώτη και του Βοηθού Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα Ευάγγελου Κείου μετέβησαν στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών για εθιμοτυπική επίσκεψη.
   Τον πρόεδρο και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ του ΣΑΣΜΥ υποδέχθηκε ο Υποδιοικητής της ΣΜΥ Σχης (ΤΘ) Αθανάσιος Ζορμπάς όπου μέσα σε ευχάριστο κλίμα αντάλλαξαν ευχές και δώρα ενόψει της έλευσης του νέου χρόνου.

  Ο ΣΑΣΜΥ επέλεξε να προσφέρει στην Διοίκηση της σχολής για ευλογία εικόνες του Αγίου Παϊσίου που ξεχωρίζουν για την μοναδικότητα τους.

 
Απόφοιτε της ΣΜΥ σε περιμένουμε δίπλα μας, γιατί δεν περισσεύει κανείς.

ΑΜΕΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ