13.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΚανονικά και με πλήρη ασφάλεια συνεχίζει τη λειτουργία της η ΛΑΦ Αλεξανδρούπολης

Κανονικά και με πλήρη ασφάλεια συνεχίζει τη λειτουργία της η ΛΑΦ Αλεξανδρούπολης

(Φωτό αρχείου)

Του Ηλία Προύφα

Άμεση ήταν η αντίδραση του Διευθυντή της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Αλεξανδρούπολης, καθώς και της Διοίκησης της 12ης Μεραρχίας, όταν αναφέρθηκε ότι στρατιώτης ανέφερε κόπωση μετά το πρωινό εγερτήριο.

Άμεσα μεταφέρθηκε για εξέταση στο 216 ΚΙΧΝΕ, όπου υπεβλήθη σε μοριακό τεστ και απομονώθηκε όταν επέστρεψε από τους υπόλοιπους σε όροφο της Λέσχης.

Ο συγκεκριμένος οπλίτης καθημερινά πήγαινε σε υπηρεσία εκτός Λέσχης. Παρόλα αυτά, αντικαταστάθηκε την επόμενη μέρα όλο το προσωπικό που είχε έρθει σε επαφή μαζί του και εφαρμόστηκαν αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Οι στρατιώτες θερμομετρούνται όπως και όλοι οι εισερχόμενοι επισκέπτες στη Λέσχη, κάτι που γινόταν από το καλοκαίρι όπως είχαμε διαπιστώσει και δημοσιεύσει στο kranosgr.

Διαβάστε επίσης: ΛΑΦ Αλεξανδρούπολης: Πρεμιέρα με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας

Δε συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για το προσωπικό της Λέσχης που για προληπτικούς λόγους υποβλήθηκε επίσης σε μοριακό τεστ.

Η ΛΑΦ Αλεξανδρούπολης, συνεχίζει τη λειτουργία της κανονικά, εξυπηρετώντας υποδειγματικά πάνω από 500 οικογένειες καθημερινά, με εξαιρετικό φαγητό υψηλής ποιότητας.

Είναι πραγματικότητα ότι δίνονται καθημερινά αυστηρές οδηγίες από το Στρατηγό Διοικητή Χρήστο Μπούφη, για την πρόληψη του φαινομένου και ότι σε όλους τους χώρους εφαρμόζονται όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας του ΕΟΔΥ, μέσα κι έξω από τα στρατόπεδα.

Η Μεραρχία εμφανίζει συνολικά πολύ μικρό ποσοστό κρουσμάτων ενώ δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στους νεοεισερχόμενους οπλίτες της 2020 ΣΤ ΕΣΣΟ.

Τα πολύ λίγα κρούσματα που εμφανίστηκαν στο ΣΥΠΟ αντιμετωπίστηκαν σε όλα τα στρατόπεδα ταχύτατα και με επιτυχία παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε αντίστοιχη εμπειρία από το παρελθόν.

Η υποστήριξη του ΚΙΧΝΕ και η συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο συνετέλεσε σημαντικά στην επιτυχή αντιμετώπιση των κρουσμάτων .

Οι οπλίτες συνέχισαν την εκπαίδευσή τους και σύντομα θα λάβουν και την εορταστική τους άδεια.