13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΦΕΔΡΟΙΚαλαφάτης - Βορίδης στα γραφεία της ΛΕΦΕΔ. Έμπρακτη στήριξη στους εφέδρους της...

Καλαφάτης – Βορίδης στα γραφεία της ΛΕΦΕΔ. Έμπρακτη στήριξη στους εφέδρους της χώρας

Επίσκεψη στα γραφεία της λέσχης την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου πραγματοποίησαν ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης και ο Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Σταύρος Καλαφάτης μαζί με επιτελείς τους.

Ενημερώθηκαν για τους σκοπούς και  το έργο της λέσχης και περιηγήθηκαν στους χώρους λαμβάνοντας γνώση για τα υλικά και τις δυνατότητες της από τους επικεφαλής των  τμημάτων.

 Ακολούθησε συζήτηση και κατατέθηκαν προβληματισμοί για θέματα   που αφορούν τις  ενταγμένες στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας Εθελοντικές Ομάδες και τρόποι με τους οποίους η Πολιτεία μπορεί και πρέπει να σταθεί αρωγός στις προσπάθειες τους.  

Οι κύριοι Υπουργοί είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας με προέδρους και μέλη μας απο πόλεις ανά την Ελλάδα στις οποίες έχουν ιδρυθεί Λ.ΕΦ.Ε.Δ. και τους τονίστηκε ιδιαίτερα πως θα είμαστε δίπλα στον Ελληνικό Στρατό έτοιμοι από πριν για να πράξουμε το καθήκον μας στο ακέραιο αν ποτέ μας ζητηθεί και δίπλα στην Πολιτεία και τις Υπηρεσίες της με πράξεις και σκληρή προσπάθεια .

                                ‘’Εθελοντές Έφεδροι Ελλήνων προμαχούντες’’