13.3 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΚαλή αρχή: Ο Εκπρόσωπος τύπου του ΓΕΕΘΑ παραπέμπει δημοσιογράφους για θέματα ΓΕΕΘΑ...

Καλή αρχή: Ο Εκπρόσωπος τύπου του ΓΕΕΘΑ παραπέμπει δημοσιογράφους για θέματα ΓΕΕΘΑ σε εφημερίδες και σάιτ

Του Ηλία Προύφα

Μετατίθεται σύμφωνα με τη ΡΟΔΙΑΚΗ από τη Ρόδο στο επιτελείο του νέου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Δημήτρη Χούπη, η αξιωματικός κα Ιωάννα Αλαμπάνου, που επί σειρά ετών έχει υπηρετήσει σε νευραλγικές θέσεις της 95 ΑΔΤΕ.

Η κα Ιωάννα Αλαμπάνου, είναι ιδιαίτερα γνωστή στην τοπική μας κοινωνία, καθώς είναι και η πρόεδρος του συλλόγου Ρουμελιωτών Ρόδου «Η Ρούμελη» με ιδιαίτερα έντονη κοινωνική δραστηριότητα.

Πρόκειται για αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού, που για όσους την γνωρίζουν διαθέτει εξαιρετικές οργανωτικές ικανότητες, λειτουργεί με μοναδική ψυχραιμία στις δύσκολες στιγμές και κυρίως μπορεί να διαχειρίζεται με απόλυτη ευθύνη και αποτελεσματικότητα τα καθήκοντά της.

Σε επικοινωνία με το νέο εκπρόσωπο τύπου του ΓΕΕΘΑ, Συνταγματάρχη Σπύρο Ασλάνη, προκειμένου να αντλήσουμε περισσότερες πληροφορίες για το εάν ισχύει το δημοσίευμα, το βαθμό της Αξιωματικού, το βιογραφικό για ένα στέλεχος που θα βρίσκεται στο γραφείο του Αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων, κλπ, προκειμένου να αναδείξουμε το θέμα και μας παρέπεμψε στη ΡΟΔΙΑΚΗ.

Καλή αρχή!