13.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΚαλά ακούσματα... Ξεκίνησε και πάλι η κοινοποίηση μεταθέσεων ΣΞ

Καλά ακούσματα… Ξεκίνησε και πάλι η κοινοποίηση μεταθέσεων ΣΞ

Του Ηλία Προύφα

Πλήρης επιβεβαίωση του kranosgr.com, σχετικά με τις σημερινές μεταθέσεις και την κοινοποίησή τους.

Όπως δημοσιεύσαμε πριν δύο ώρες περίπου, σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr.com, όλοι οι φάκελοι των τακτικών μεταθέσεων του Στρατού Ξηράς, έχουν υπογραφεί από τον ΥΕΘΑ Νίκο Δένδια και τον ΑΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο και σήμερα αναμένεται η κοινοποίησή τους στους σχηματισμούς και τις μονάδες.

Πριν λίγο ξεκίνησε η κοινοποίηση με τα πρώτα σήματα να αφορούν ΕΜΘ Πυροβολικού, ΕΠΟΠ ΥΓ, ΤΧ και ΥΠ.

Μέχρι το βράδυ αναμένονται όλες οι τακτικές μεταθέσεις του ΣΞ.

Αρχικό κείμενο 17.20

Η έγκαιρη συνεδρίαση των συμβούλιων μεταθέσεων του Στρατού Ξηράς, όπου φέτος είχαν ολοκληρωθεί νωρίτερα και από το πιο νωρίς, είχε ως αποτέλεσμα και έγκαιρη σε σχέση με τα άλλα γενικά επιτελεία, λήψη υπογραφών από το νέο ΥΕΘΑ Νίκο Δένδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr.com, όλοι οι φάκελοι των τακτικών μεταθέσεων του Στρατού Ξηράς, έχουν υπογραφεί από τον ΥΕΘΑ Νίκο Δένδια και τον ΑΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο και σήμερα αναμένεται η κοινοποίησή τους στους σχηματισμούς και τις μονάδες.

Ήδη ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, έχει δώσει σαφείς εντολές στη Β2, να γίνουν σήμερα τα σήματα και να αποσταλούν στις μονάδες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μεταθέσεις Συνταγματαρχών, Αντισυνταγματαρχών Διοικητών Μονάδων, Απόφοιτων ΑΔΙΣΠΟ, εκδόθηκαν πάρα πολύ νωρίς, όπως θα συνέβαινε και σε όλους τους υπόλοιπους βαθμούς, εάν δεν προκύπτανε οι δύο εκλογικές αναμετρήσεις, η τοποθέτηση δύο υφυπουργών και ο καθορισμός αρμοδιοτήτων τους και πολλά ακόμη έκτακτα όπως η σύνοδος του ΝΑΤΟ, όπου για δύο ημέρες ο υπουργός έπρεπε να απουσιάσει από το γραφείο του.

Ακόμη και τώρα που γράφουμε αυτή την είδηση, εάν δεν αναλάμβαναν πρωτοβουλία οι ΥΕΘΑ Νίκος Δένδια και ΑΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, να ξεκινήσουν τις υπογραφές, ακόμη τα στελέχη θα περίμεναν τον καθορισμό αρμοδιοτήτων των δύο υφυπουργών και το ποιος θα είχε δικαίωμα υπογραφής και ας είχε ολοκληρώσει το ΓΕΣ, με εντολή του Αρχηγού, Αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη, τα συμβούλια, από τον Απρίλιο.