13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΚαθυστερήσεις στις αποζημιώσεις των Στρατιωτικών. Ποια προβλήματα που χρονίζουν αναζητούν επιτέλους λύσεις...

Καθυστερήσεις στις αποζημιώσεις των Στρατιωτικών. Ποια προβλήματα που χρονίζουν αναζητούν επιτέλους λύσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πρόεδρος της Ενωσης Στρατιωτικών Ηπείρου και Γεν Γραμματέας της Ομοσπονδίας (ΠΟΜΕΝΣ)Γιώργος Θεοδώρου μιλά στην εκπομπή η ώρα της Ηπείρου του ΗΠΕΙΡΟΣ TV 1 και στην δημοσιογράφο Έλενα Χριστοφορίδου για όλες τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τους Στρατιωτικούς .

Μιλά για τις συνέπειες απο τις καθυστερήσεις στις αποζημιώσεις σε Στρατιωτικούς ενώ θέτει και το θέμα με τις αποστρατείες ΕΠΟΠ λόγω ορίου ηλικίας .Ζητά να λυθούν τα θέμα με τις αποζημιώσεις των συναδέλφων στον Εβρο καθώς και για τις αποζημιώσεις σε ασκήσεις ,ενώ τονίζει το θέμα της μοριοδότησης στις μεταθέσεις και την θέσπιση επιτελους του αμετάθετου με την συμπλήρωση 30 ετών υπηρεσίας .

Θετει εκ νεου το θεμα της υπερωριακής αποζημίωσης και της νυχτερινής απασχόλησης,επιδόματος παραμεθορίου -μοριοδότησης και του μισθολογίου και την πρόσφατη συνολική πρόταση της Ενωσης που προτείνει λύσεις στα θέματα αυτά ,ενώ επαναφέρει και το θεμα της υγειονομικής περίθαλψης των Στρατιωτικών στην Ηπειρο ειδικά στο θέμα των εξετάσεων που γίνονται στην Θεσσαλονίκη για το οποίο ζητά επιτελους λύσεις.

Τέλος μιλά για τις αυριανές εκλογές της Ενωσης Στρατιωτικών Ηπείρου καλεί όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν την Ενωση με την συμμετοχή τους ενώ δηλώνει οτι ενωμένοι όλοι οι υποψήφιοι θα συνεχίσουν με ενότητα και αγώνα το έργο της Ενωσης.