13.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΚΑΑΥ Αγίας Τριάδος: Εκδηλώσεις, μουσικές βραδιές και δώρα στα παιδιά των στελεχών...

ΚΑΑΥ Αγίας Τριάδος: Εκδηλώσεις, μουσικές βραδιές και δώρα στα παιδιά των στελεχών – Το σημερινό πρόγραμμα

Του Ηλία Προύφα

Με τις καθιερωμένες εκκλησιαστικές τελετές, ψυχαγωγικές και αθλητικές εκδηλώσεις, μουσικές βραδιές και δώρα στα παιδιά των στελεχών, γιόρτασαν τα στελέχη της Θεσσαλονίκης, τον εορτασμό της Κοιμήσεως Θεοτόκου στο ΚΑΑΥ Αγίας Τριάδος Θεσσαλονίκης.

Τιμώντας την Υπέρμαχο Στρατηγό των Ενόπλων Δυνάμεων, η Διοίκηση του Γ’ΣΣ/NRDC-GR, η Διοίκηση του ΚΑΑΥ Αγίας Τριάδος, τα στελέχη με τις οικογένειές τους, οι οπλίτες, οι παραθεριστές και οι δικαιούχοι επισκέπτες, συμμετείχαν στις διήμερες εκκλησιαστικές τελετές που κορυφώθηκαν με τη λιτανεία της εικόνας της Μεγαλόχαρης στους χώρους του στρατοπέδου και την πανηγυρική θεία λειτουργία ανήμερα της εορτής.

Ως άλλο 5αστερο Ξενοδοχείο, με all inclusive πρόγραμμα, το ΚΑΑΥ Αγίας Τριάδος με πρωτοβουλία του Διοικητή του θερέτρου, Ταγματάρχη Ανδρέα Οικονόμου, διοργάνωσε πλούσιο αθλητικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα για όλα τα στελέχη και το πολιτικό προσωπικό.

Χθες πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η μουσική βραδιά και οι αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών, όπου ο υποδιοικητής του Σώματος, Υποστράτηγος Δημήτριος Κεσόπουλος, μοίρασε δώρα στα παιδιά των στελεχών.

Για το σημερινό πρόγραμμα το ΚΑΑΥ Αγίας Τριάδος, ανακοινώνει τα εξής:

Καλημέρα φίλοι & συνάδελφοι

σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Πέμπτη 17 Αυγούστου στις 21:00

στο μπαρ παραλίας του ΚΑΑΥ Αγίας Τριάδας θα πραγματοποιηθεί «LIVE SAXOPHONO CONSERT» με τον σπεσιαλίστα στο σαξόφωνο CHRISAX.

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία σας.

Από τη Διοίκηση,

και το Προσωπικό του ΚΑΑΥ Αγίας Τριάδας.

ΚΑΑΥ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ