13.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΙΣΡΑΗΛ: Ο Doron Zalts νέος υπεύθυνος Μάρκετινγκ της CONTROP Precision Technologies Ltd

ΙΣΡΑΗΛ: Ο Doron Zalts νέος υπεύθυνος Μάρκετινγκ της CONTROP Precision Technologies Ltd

Η CONTROP ανακοινώνει το διορισμό του κ. Doron Zalts ως το νέο αντιπρόσωπό του για το Διεθνές Μάρκετινγκ & την Επιχειρηματική Ανάπτυξη
Hod Hasharon, 
Ισραήλ, 27 Ιουλίου 2021. Η CONTROP Precision Technologies Ltd. - μια εταιρεία που ειδικεύεται στον τομέα των λύσεων άμυνας και εσωτερικής ασφάλειας υπερύθρων και υπερύθρων (EO / IR) - ανακοίνωσε σήμερα το διορισμό της Doron Zalts ως Αντιπροέδρου της για Διεθνή Μάρκετινγκ και ανάπτυξη επιχειρήσεων.
«Στα 13 χρόνια που ο Doron ήταν με την CONTROP, έχει αποκτήσει εκτεταμένη εμπειρία στις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες, στο μάρκετινγκ και στις νομικές δραστηριότητες και έχει ηγηθεί στρατηγικών πρωτοβουλιών της εταιρείας», λέει ο κ. Hagay Azani, Διευθύνων Σύμβουλος της CONTROP. 
«Ως αντιπρόσωπος του International Marketing & Business Development μιας επιτυχημένης, συνεχώς αναπτυσσόμενης εταιρείας, με εξαιρετική τεχνολογία και ηγετική θέση στον τομέα της εξειδίκευσής του, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα διαδραματίσει βασικό ρόλο στην περαιτέρω επέκταση της σημαντικής παγκόσμιας εξάπλωσής μας, οδηγώντας με επιτυχία σε μεγαλύτερα επιτεύγματα. "
Ο Ντόρον υπηρέτησε σε ειδική επιχειρησιακή μονάδα του Ισραηλινού Ναυτικού. 
Είναι πιστοποιημένος δικηγόρος και έχει πτυχία Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, από την IDC Herzliya. 
Ο Ντόρον αποφοίτησε επίσης από το μάθημα Διευθυντή και Λειτουργών στο Lahav (Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ).
Σχετικά με την CONTROP Precision Technologies Ltd.
Η CONTROP ειδικεύεται στην ανάπτυξη και παραγωγή Ηλεκτρο-Οπτικών Υπέρυθρων (EO / IR) και συστημάτων ελέγχου κίνησης ακριβείας για επιτήρηση, άμυνα και εγχώρια ασφάλεια.
Οι κύριες σειρές προϊόντων της CONTROP περιλαμβάνουν: σταθεροποιημένο ωφέλιμο φορτίο παρατήρησης υψηλής απόδοσης που χρησιμοποιείται για επιτήρηση ημέρας / νύχτας επί του σκάφους UAS, μικρά UAS και αερόστατα / μπαλόνια, ελικόπτερα, ελαφρά αεροσκάφη (A / C), θαλάσσια περιπολικά σκάφη, απομακρυσμένους σταθμούς όπλων και επίγεια οχήματα, συστήματα αυτόματης ανίχνευσης εισβολέων για την παρακολούθηση των παράκτιων και των συνόρων, την ασφάλεια λιμένων / λιμανιών, την ασφάλεια ευαίσθητων τοποθεσιών, την ασφάλεια εδάφους-στρατευμάτων και τις εφαρμογές κατά των drone, κάμερες θερμικής απεικόνισης με φακό συνεχούς ζουμ υψηλής απόδοσης και υπερσύγχρονες δυνατότητες βελτίωσης εικόνας και πολλά άλλα.
Τα προϊόντα της CONTROP χρησιμοποιούνται καθημερινά σε πολλά από τα πιο κρίσιμα προγράμματα επιτήρησης, ασφάλειας της χώρας και άμυνας παγκοσμίως.