13.3 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ''Θύμα'' της γρίππης ο Διοικητής 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγος Ι. Τσιόπλος

”Θύμα” της γρίππης ο Διοικητής 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγος Ι. Τσιόπλος

Του Ηλία Προύφα

”Θύμα” της γρίππης, η οποία τις τελευταίες ημέρες, λόγω των απότομων αλλαγών του καιρού, βρίσκεται σε έξαρση, φέρεται πως έπεσε ο Διοικητής 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγος Ι. Τσιόπλος, γι’ αυτό και η απουσία του τις τελευταίες ημέρες από το στρατηγείο και τις επίσημες εκδηλώσεις της Προστάτιδας του Πυροβολικού Αγίας Βαρβάρας και της αφής του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του σχηματισμού.

Το παραπάνω έγινε γνωστό χθες βράδυ από τον Υποδιοικητή της 1ης Στρατιάς, Υποστράτηγο Γεώργιο Χατζηγεωργίου, ο οποίος γύρισε το διακόπτη για το άναμα του, ευχόμενος περαστικά στο Στρατηγό Τσιόπλο, για τη μικρή περιπέτεια της υγείας του που τον κράτησε μακριά από την εκδήλωση.

Η αλήθεια είναι πως παρά την απουσία του, ο Στρατηγός Τσιόπλος, που βρίσκεται πάντα κοντά στο προσωπικό και τα μέλη των οικογενειών τους, είχε φροντίσει έτσι ώστε να διοργανωθεί μία από τις καλύτερες Χριστουγεννιάτικες τελετές των τελευταίων ετών.

Βέβαια όπως ανέφερε χαριτολογώντας στο κοινό ο Υποστράτηγος Χατζηγεωργίου, η οικογένεια του Στρατηγού Τσιόπλου, εκπροσωπήθηκε από τον έταιρο ”στρατηγό” του σπιτιού, τη σύζυγό του Έφη, που ήταν παρούσα, με τις συζύγους και τα μικρά παιδιά των στελεχών.

Περαστικά στο Διοικητή 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγο Ιωάννη Τσιόπλο.

Οι ιώσεις και οι εποχικές γρίππες, δεν εξαιρούν ούτε τους Στρατηγούς…