13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΘρήνος στις Σέρρες: “Εφυγε” από κορωνοϊό 41χρονος αστυνομικός, πατέρας ενός παιδιού

Θρήνος στις Σέρρες: “Εφυγε” από κορωνοϊό 41χρονος αστυνομικός, πατέρας ενός παιδιού

Θλίψη στις Σέρρες έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου ενός αστυνομικού μόλις 41 ετών που νοσηλευόταν για 14 ημέρες με κορωνοϊό.

Ο εκλιπών πάλεψε για δύο εβδομάδες με τον ιό στο Νοσοκομείο Σερρών, αλλά δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί.

Πατέρας ενός παιδιού, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του οι οποίοι πενθούν ένα εκλεκτό μέλος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών.

Έδωσε γενναία αλλά άνιση μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η τηλεόραση Δίκτυο των Σερρών, ο 41χρονος νοσηλευόταν 14 ημέρες στο νοσοκομείο της πόλης, επτά ημέρες με οξυγόνο και τις υπόλοιπες διασωληνομένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Δεν είχε εμβολιαστεί γιατί φοβόταν εξαιτίας ενός προβλήματος που αντιμετώπιζε, ωστόσο το τελευταίο διάστημα σκεφτόταν να κάνει το εμβόλιο αλλά δεν πρόλαβε

Θρήνος στο τελευταίο αντίο

Μέσα σε κλίμα οδύνης, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν σήμερα το πρωί το τελευταίο αντίο στον 41χρονο αστυνομικό. Πρόκειται για έναν άνθρωπο εργατικό και ακέραιο στο χαρακτήρα όπως λένε οι συνάδελφοί του. Πρόκειται για έναν άνθρωπο εργατικό και ακέραιο στο χαρακτήρα όπως λένε οι συνάδελφοί του.

ΠΗΓΗ: https://www.infokids.gr