13.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΘρήνος στην κηδεία του 34χρονου αλεξιπτωτιστή Κώστα Μελιγκώνη

Θρήνος στην κηδεία του 34χρονου αλεξιπτωτιστή Κώστα Μελιγκώνη

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα το μεσημέρι συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στον αλεξιπτωτιστή Κώστα Μελιγκώνη, ο οποιος έχασε τη ζωή του το βράδυ της Πέμπτης, μετά από πτώση με αλεξίπτωτο.

Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στον ιερό ναό της Αγίας Ευθυμίας στη Νέα Χαλκηδόνα, παρουσία δεκάδων συγγενών, φίλων και συναδέλφων του 34χρονου.

Στις 14.00 έφτασε στον ναό και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιώτοπουλος. Στεφάνι κατέθεσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, η προεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννήματα, και ο αρχηγος της αξιωματικής αντιπολίτευση και προεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσιπρας, αλλά και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Υπενθυμίζεται πως ο 34χρονος αλεξιπτωτιστής βρέθηκε νεκρός χθες αφότου παρασύρθηκε από τους δυνατούς ανέμους κατά τη διάρκεια νυχτερινής άσκησης.

Ο άτυχος άνδρας βγήκε εκτός της ζώνης ρίψης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Παρότι στήθηκε αμέσως μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του, όταν ο αλεξιπτωτιστής μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών ήταν ήδη αργά.

ΠΗΓΗ: https://www.thetoc.gr