13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΘεσσαλονίκη: Το 2023 χρονιά εκλογών και στο ''χακί'' συνδικαλισμό

Θεσσαλονίκη: Το 2023 χρονιά εκλογών και στο ”χακί” συνδικαλισμό

Του Ηλία Προύφα

Όπως έχουμε γράψει και παλαιότερα, θεωρείται ένα από τα καλύτερα ονόματα στο χώρο του συνδικαλισμού των Ενόπλων Δυνάμεων και από τα ”βαριά χαρτιά” της ΠΟΜΕΝΣ.

Πρόκειται για τον Βορειοελλαδίτη Σπύρο Κυριακόπουλο, ο οποίος δραστηριοποιείται στην περιοχή της Μακεδονίας και ανήκει στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών.

Προερχόμενος από το θεσμό των Επαγγελματιών Οπλιτών, διετέλεσε με επιτυχία Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, ενώ σήμερα υπηρετεί το συνδικαλισμό, ως αντιπρόσωπος στην ΠΟΜΕΝΣ.

Αναμφισβήτητα το έργο του είναι σημαντικό, τόσο από τη θέση του Προέδρου της ΕΣΠΕΘ αλλά και ως Γραμματέα του τομέα Επαγγελματιών Οπλιτών, που διετέλεσε παλαιότερα. Δεν είναι τυχαίο που στρατιωτικοί της Θεσσαλονίκης με τους οποίους συνομιλούμε μας λένε για το Σπύρο Κυριακόπουλο, τα καλύτερα.

Πάντα θεσμικά και στα πλαίσια που έχει θέσει η ομοσπονδία ΠΟΜΕΝΣ, εργάζεται προς όφελος των συναδέλφων του, τους οποίους όπως μαθαίνουμε στο kranosgr.com, από στελέχη της συμπρωτεύουσας φέρεται να επιθυμεί να εκπροσωπήσει ως υποψήφιος Πρόεδρος της ΕΣΠΕ Θεσσαλονίκης, σε εκλογές οι οποίες αναμένονται εντός του 2023.

Καλή επιτυχία!