13.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΘεσσαλονίκη: Γιος αξιωματικού του Στρατού ο 19χρονος Άλκης που δολοφονήθηκε

Θεσσαλονίκη: Γιος αξιωματικού του Στρατού ο 19χρονος Άλκης που δολοφονήθηκε

Φίλαθλος του Άρη και ειδικά της ιστορικής ομάδας μπάσκετ ήταν ο 19χρονος Άλκης , ο οποίος έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας, τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

Μάλιστα, μόλις πριν από λίγους μήνες ο νεαρός ήταν μεταξύ των 18 τυχερών φιλάθλων της ομάδας των «κιτρίνων» που είχε νικήσει σε διαγωνισμό για ένα εισιτήριο διαρκείας της ΚΑΕ Άρης, για τη τρέχουσα αγωνιστική σεζόν 2021-22 στη Basketleague.

Έκανε την πρώτη λυκείου στη Θεσσαλονίκη , σε γενικό λύκειο, όπου μάλιστα συμμετείχε στη θεατρική ομάδα του σχολείου του. Άτομα του εκπαιδευτικού περιβάλλοντος μεταφέρουν ότι ήταν ένα ήσυχο, συνεσταλμένο πολύ εμφανίσιμο και κοινωνικό αγόρι, το οποίο προερχόταν από «καλή οικογένεια» και δεν συμμετείχε σε οπαδικές συζητήσεις.

Όμως λόγω του επαγγέλματος του πατέρα του, ο οποίος είναι αξιωματικός στον Στρατό Ξηράς, ολοκλήρωσε το λύκειο στη Βέροια.

Αγαπητός στους συμμαθητές και φίλους, ψυχή της παρέας και με αγνά φίλαθλα συναισθήματα για την αγαπημένη του ομάδα, τον Άρη.

Ο μαρτυρικός θάνατος του Άλκη από το χέρι ενός στυγνού εγκληματία και χούλιγκαν, απλά και μόνο για διαφορές στις ομάδες που υποστήριζαν, έχει προκαλέσει σοκ και αποτροπιασμό στο Πανελλήνιο. Δίχως αυτό όμως να σημαίνει δυστυχώς, ότι η ελληνική κοινωνία θα πάψει να χάνει άδοξα και τόσο άγρια νεαρά παιδιά θύματα της οπαδικής βίας, που λυμαίνεται δεκαετίες τον αθλητισμό.