13.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΘερινό Παράρτημα ΛΕΘ Ρόδου : Το «χακί» διαμάντι του νησιού των Ιπποτών

Θερινό Παράρτημα ΛΕΘ Ρόδου : Το «χακί» διαμάντι του νησιού των Ιπποτών

Με παροχές που ξεπερνούν ακόμη και τα πιο καλά οργανωμένα beach bar (ή θερινά παραλιακά κέντρα διασκέδασης, ελληνιστί) στο 10ο χλμ.  Ρόδου – Λίνδου στην περιοχή του Ερημοκάστρου, σε μία υπέροχη παραλία βρίσκεται το θερινό παράρτημα της Λέσχης Εθνοφυλακής Ρόδου. Ένα «χακί» διαμάντι στο νησί των Ιπποτών για αυτούς που μπορούν να απολαύσουν τις παροχές του. 

Υπό την αιγίδα της 95 ΑΔΤΕ και προσωπική επίβλεψη Στγου/Δκτού της, Υποστρατήγου  κ.Βακεντή Δημητρίου, τις άοκνες και συνεχείς παρεμβάσεις του Διευθυντού της Λέσχης Εθνοφυλακής Ρόδου Λοχαγού Γιώργου Ηλιόπουλου και φυσικά με τη αμέριστη συνδρομή του προσωπικού, το παράρτημα της Λέσχης Εθνοφυλακής Ρόδου δείχνει το δρόμο σε αυτούς που με μεράκι θέλουν να κάνουν κάτι παραπάνω από τα προβλεπόμενα, δείχνοντας αγάπη για το καθήκον και τη δουλειά τους. 

Η παραλία, υπέροχη και τα νερά καταγάλανα και πεντακάθαρα, όπως  άλλωστε σε όλες σχεδόν τις Ελληνικές παραλίες, είναι γνωστή  στους Ρόδιους ως παραλία Τραούνου – Αφάντου. Φυσικά έχει λάβει τη Γαλάζια Σημαία. 

Το θερινό τμήμα της Λέσχης Εθνοφυλακής Ρόδου παρέχει στο φιλοξενούμενο τα εξής:

– Ξαπλώστρες με  ομπρέλες για την απαραίτητη σκίαση των λουόμενων

– Εστιατόριο με τη δυνατότητα παρασκευής ζεστών πιάτων (της ώρας) και φυσικά κρύων πιάτων (σαλάτες και σνακς) 

– Αναψυκτήριο – beach bar 

– Θέσεις στάθμευσης

– Χώρους υγιεινής και λουτρά

– Ναυαγοσώστη με εκπαίδευση στην ανοιχτή θάλασσα

– Σταθμό πρώτων βοηθειών με την καθημερινή παρουσία γιατρού. 

Η ποιότητα τόσο των ζεστών όσο και των κρύων πιάτων που προσφέρονται, άριστη, όπως επίσης και οι παροχές του αναψυκτήριου – beach bar.

«Πολλαπλασιαστής ισχύος» του θερινού τμήματος της Λέσχης Εθνοφυλακής Ρόδου είναι το προσωπικό και η Διεύθυνσή της, που με ευγένεια και άψογη γνώση των αντικειμένων που καλούνται να εκτελέσουν, αλλά και ένα πλατύ χαμόγελο αφήνουν άριστες εντυπώσεις στον επισκέπτη, ο οποίος δύσκολα θα επέλεγε άλλο σημείο του νησιού για την ανάπαυλα και την ξεκούραση του. 

Το ωράριο λειτουργίας του εστιατορίου και του αναψυκτήριού είναι τις καθημερινές και τις Κυριακές 13:00 – 19:00 και τις επίσημες αργίες και τα Σάββατα 13:00 – 23:00. 

Το θερινό παράρτημα λειτουργεί από την 1η Ιουνίου έως και τις 30 Σεπτεμβρίου κάθε έτους.

Δημήτριος Καστώρης