13.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΘανάσης Βάλαρης: Αλλήλων τα βάρη βαστάζει…

Θανάσης Βάλαρης: Αλλήλων τα βάρη βαστάζει…

Του Ηλία Προύφα

Συνεχίζονται όπως ακούμε κάποιες κόντρες στο ”χακί” συνδικαλισμό και στα…πέριξ αυτού. Κόντρες χωρίς λόγο και ουσία.

Κατηγορίες ένθεν κακείθεν για το ποιος ευθύνεται, για το ποιος δημιούργησε την κατάσταση, για το ποιος συνεχίζει την κόντρα κλπ, κλπ, κλπ.

Μέσα σε αυτό το ορυμαγδό των κατηγοριών και των αντιπαραθέσεων, ακούγεται και πάλι το όνομα του Διευθυντή Γραφείου του ΥΕΘΑ Θανάση Βάλαρη, στον οποίο κάποια στελέχη… ”χρεώνουν” στήριξη προς μία πλευρά.

Θα το επαναλάβουμε πως ουδέν ψευδέστερο του παραπάνω!

Ο Διευθυντής ΥΠΕΘΑ, ο οποίος ως ο εξ απορρήτων του Ν. Παναγιωτόπουλου, είναι επιφορτισμένος με σημαντικές υποχρεώσεις, τις οποίες έχει φέρει με επιτυχία εις πέρας, έχει δείξει δείγματα γραφής στο Υπουργείο και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, δεν έχει καμία μα καμία εμπλοκή, σε ”χακί” συνδικαλιστικές προσωπικές κόντρες και αντιπαραθέσεις.

Στο ΥΠΕΘΑ, πολιτική και στρατιωτική ηγεσία με τους Διευθυντές και τους στενούς τους συνεργάτες, μέσα σε αυτούς και ο…εύκολος στόχος για κάποιος ”χακί”, Θανάσης Βάλαρης, ”τρέχουν” σημαντικά θέματα όπως οι φρεγάτες, τα Rafal και η αναβάθμιση του στρατεύματος που είναι γεγονός.

Από τη Λευκωσία στο Παρίσι και από εκεί στους φακέλους με τις εκκρεμότητες του υπουργείου, που να βρεθεί χρόνος για ανούσιες αντιπαραθέσεις, από τις οποίες πραγματικά απέχει μακράν…

Αλλήλων τα βάρη βαστάζει…