13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΘέματα σταδιοδρομίας Αξιωματικών Ειδικών Καταστάσεων εξ ΑΣΣΥ

Θέματα σταδιοδρομίας Αξιωματικών Ειδικών Καταστάσεων εξ ΑΣΣΥ

Καλημέρα .

Με την επιστολή αυτή θα ήθελα να επισημάνω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που εξακολουθεί να μας ταλαιπωρεί όσους είχαμε την ατυχία να αρρωστήσουμε σε κάποια στιγμή της ζωής μας.

Αφορά την σταδιοδρομική εξέλιξη Αξκών προερχόμενοι εξ ΑΣΣΥ .Πρόβλημα το οποίο όλες οι κοινοβουλευτικές παρατάξεις στο νομοσχέδιο που θα έρθει στην βουλή την προσεχή δευτέρα αναγνωρίζουν και τονίζουν ως τεράστια αδικία και παράλειψη.

Αδικία που τονίζουν ότι πρέπει να διορθωθεί όλοι μηδενός εξαιρουμένου και από την άλλη μεριά το ΥΠΕΘΑ ανένδοτο και τουλάχιστον μέχρι την στιγμή που γράφω την συγκεκριμένη επιστολή να μην προτίθεται να συμπεριλάβει την συγκεκριμένη διάταξη. Και σαν Ελληνας Αξκος αναρωτιέμαι γιατί η υπηρεσία μας τιμωρεί όσους ασθενήσαμε οικονομικά και μισθολογικά, Γιατί η υπηρεσία και το ΥΠΕΘΑ είναι ανένδοτο.

Με την επιστολή είμαι πεπεισμένος ότι δεν θα αλλάξει κάτι δυστυχώς για εμάς τους ΕΥ(ελαφράς υπηρεσίας ) αλλά πάντα η ελπίδα πεθαίνει τελευταία,

Μετά τιμής και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χώρο που μου διαθέσατε ένας Έλληνας Αξκός που περήφανα υπηρετώ στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.