13.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΟι ''χακί'' συσκέψεις της Καβάλας

Οι ”χακί” συσκέψεις της Καβάλας

Του Ηλία Προύφα

Στην εξοχική του κατοικία στην περιοχή ”ΠΑΛΗΟ” Καβάλας, βρίσκεται από χθες βράδυ, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος μετέβη στην εκλογική του περιφέρεια, προκειμένου να παραστεί στον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης από τις Βουλγαρικές δυνάμεις και συγχρόνως να τιμήσει τη μνήμη του πολιούχου Αποστόλου Παύλου.

Μαζί του βρίσκεται ο εξ απορρήτων , Θανάσης Βάλαρης καθώς και στελέχη του πολιτικού του γραφείου από την Αθήνα και την Καβάλα.

Εκτός από τις στιγμές χαλάρωσης και το μπάνιο στις υπέροχες παραλίες της περιοχής, τις εθιμοτυπικές επισκέψεις του Υπουργού, τις συναντήσεις του με φορείς και πολίτες και την παρουσία του στις θρησκευτικές και εθνικές εκδηλώσεις, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, πιστεύουμε θα πρέπει να πραγματοποιήσει δύο σημαντικές συσκέψεις.

Η πρώτη θα αφορά θέματα υπουργείου και της λειτουργίας του υπουργού.

Ήδη ακούγονται φωνές που έχουν φθάσει και στο επιτελείο του, ότι σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται, ότι δεν είναι αυτός που έχει το πάνω χέρι στο ΥΠΕΘΑ. Ίσως ο ήπιος και ευγενικός χαρακτήρας του υπουργού, μπορεί να έχει οδηγήσει ορισμένους σε αυτό το λανθασμένο συμπέρασμα, όμως οι ψίθυροι αρχίζουν και γίνονται φωνές, οι οποίες αδικούν τον υπουργό και το επιτελείο του.

Με κάποιο τρόπο όμως θα πρέπει να σταματήσουν, πριν γίνουν κραυγές που θα ακουστούν πέραν της Μεσογείων.

Η δεύτερη σύσκεψη δε θα έχει ”χακί” περιεχόμενο, αλλά να αφορά τοπικά θέματα, όπως και τη λειτουργία του πολιτικού του γραφείου στην Καβάλα, το οποίο όπως ακούμε θα πρέπει να γίνει πιο εξωστρεφές και επικοινωνιακό.