13.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΗ τιμή των ΑΣΣΥ!!! Σεβασμός στις παραγωγικές σχολές!!!

Η τιμή των ΑΣΣΥ!!! Σεβασμός στις παραγωγικές σχολές!!!

Επιστολή αναγνώστη στο kranosgr.com

Μπορείτε να μας το πείτε..
για την Τιμή μας!

Ήμασταν εισακτέοι από Γυμνάσιο καταλήγαμε
στο βαθμό Σχης και αντίστοιχοι!

Ήμασταν εισάκτεοι από Λύκειο καταλήγαμε στο βαθμό Σχης και αντίστοιχοι!

Στα βήματα μας αρκετοί συνάδελφοι και εν τέλει συναδέλφισσες για χρόνους πολλούς! Ακριβώς στο τέλος της επετηρίδας του τελευταίου της ετήσιας κατάταξης. Ως όμοιοί μας!

Ο αείμνηστος πατέρας του Πρωθυπουργού μας, θεώρησε σωστό, να μας εντάξει με αξιοκρατία στη δομή των ΕΔ, έχοντας ήδη την τεχνογνωσία των ΑΣΕΙ
Πανελλήνιες εξετάσεις λοιπόν, η μέθοδος εισαγωγής, έστω πιλοτικά και με στρεβλώσεις για τα πρώτα δύο χρόνια 1991 & 1992.

Όμως τελικά καθιερώθηκε!!
Η πρώτη σειρά από πανελλήνιες ήταν το 1992.

Βηματίσαμε όπως μας πρέπει, μαζί με Αξκούς του παλιού καθεστώτος, όλων των προελεύσεων, αλλά έστω απαλλαγμένοι από βαθμολογικές ανωμαλίες του παρελθόντος.

Δυστυχώς το όραμα του αείμνηστου Κων.Μητσοτάκη άντεξε για 18 χρόνια!

Επείσθη η κυβέρνηση το έτος 2010 :

Ότι δεν πρέπει να γινόμαστε Σχες και αντίστοιχοι ποτέ!

Επείσθη η κυβέρνηση ότι δεν πρέπει να παραμένουν στους βαθμούς του ανώτερου Αξκού πέραν του ενός έτους ή αλλιώς για τα μάτια του κόσμου!

Επείσθη η κυβέρνηση ότι δεν πρέπει να είμαστε αρχαιότεροι όλων των ομοιοβάθμων ΕΠΟΠ ΕΜΘ ΕΘΕΛ, που δεν προέρχονται από παραγωγικές σχόλες ΑΣΕΙ, όπως συμβαίνει με εμάς ως νεότεροι έναντι των τελευταίων!

Καλώς! Όμως τα μέτρα στενότητας δεν ίσχυσαν για τους υποψήφιους εφεξής του 2010 που εστώ γνώριζαν, αλλά και για αυτούς που είχαν σχεδόν 20 χρόνια πραγματικής υπηρεσίας, με σκοπό την απαξίωση.
Κοιμήθηκαν δηλαδή έως τότε με το όραμα και εξαπατήθηκαν ονειρευόμενοι από το ίδιο το κράτος που υπηρετούν.

Η συνέχεια είναι εξίσου τραγελαφική, ενώ οι βάσεις εισαγωγής τραβούσαν τον ανήφορο ξεπερνώντας πολλά ΑΕΙ :

Παραδόξως να μην ασχολούμαστε με τους προαγωγικούς βαθμούς που ξεχηλώθηκαν στο χρόνο, τον καταληκτικό που απωλέσθη, αλλά με την επαγγελματική – ποιοτική αναβάθμιση μας!

Δηλαδή να φοιτούμε με αφοσίωσή αντί για 2 έτη στις παραγωγικές σχολές, 3 έτη
όχι για να κερδίσουμε στα τυπικά προσόντα, το απόλυτο τίποτα, αλλά προς όφελος της υπηρεσίας. !

ΕΝ συνεχεία πάρα την 3ετή φοίτηση να εισαγόμαστε μέσω πανελληνίων εξετάσεων από τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, στην μετά δευτεροβάθμια εκπαίδευση ή αλλιώς ανώτερη εκπαίδευση στην οποία ανήκουν μόνο οι εφάμιλλες και κατ’ αλλά αξιόλογες σχολές μουσικής και τα τουριστικά επαγγέλματα, πιθανώς και ορισμένα ΙΕΚ!

Νοείται βέβαια, ούτε λόγος για ισότιμες κατατακτήριες σε ΑΕΙ ΑΤΕΙ και μεταπτυχιακά προγράμματα. Φαίνεται δεν το υπηρετεί ορθά αυτό η 3ετής αναβάθμιση!

Σε ανταμοιβή αυτών,

Οι συναδέλφισσες Αξκοί εξ’ εθελοντριών εισέτι νεότερες στην αρχαιότητα, έλαβαν μόλις συνολικά, 6 προαγωγικούς βαθμούς φθάνοντας τους ΑΣΕΙ με ιδιαίτερα καταιγιστικό ρυθμό από το έτος 2016 και μετά.

Οι συνάδελφοι μας ΕΜΘ ετοιμάζονται για τον 3ο κατά σειρά προαγωγικό βαθμό του Λγου και συγχαρητήρια!

Οι συνάδελφοι μας πτυχιούχοι ΕΠΟΠ και ΕΜΘ δεν απαιτείται να αποφοιτήσουν από παραγωγική σχολή, αφού ήδη αποφοίτησαν ως του πανεπιστημιακού γίγνεσθαι για να συνταχθούν στην επετηρίδα μας.

Οι συνάδελφοι εκ μετατάξεως με πτυχίο ΑΕΙ το ίδιο ακριβώς και φυσικά ως αρχαιότεροι υμών όλων των ομοιοβάθμων!

Στο μισθολογικό μας κλιμάκιο, επιθυμούν είσοδο πιθανώς και οι άλλοι συνάδελφοι. Ασχέτως τυπικών προσόντων εκεί χωράνε φαίνεται δευτεροβάθμια και μετά δευτεροβάθμια στελέχη.

Κάτι λίγο περίσσεψε για τους πτυχιούχους ΑΕΙ της προέλευσης μας στη δύση καριέρας τους, για να μας θυμίζει ως ανώτερης εκπαίδευσης Αξκοί, τι θα απολάμβαναν ως ΑΤΕΙ.

Παλεύουμε τώρα σειρά πάρα σειρά να ανακτήσουμε τα αυτονόητα συμφωνηθέντα της δεκαετίας του 1990.

Γνωρίζουμε καλά την προέλευση, τον ρόλο, το καθήκον μας!

Τιμής μας που Υπηρετούμε ως Αξκοί προερχόμενοι από. τις παραγωγικές Σχόλες των. Υπαξιωματικών ,

Τι είδους Αξκοί όμως; απλώς πείτε μας !

Τόσο η ιστορία των ΣΜΥ & ΣΜΥΝ που διατήρησαν τους τίτλους τους όσο και η ιστορία των ΣΤΥΑ ΣΥΔ που μετονομάστηκαν σε ΣΜΥΑ μάλλον οδεύει στο οπισθόφυλλο, αφού ο αρκετοί αντιλαμβάνονται ότι δεν απαιτείται να ολοκληρωθούν δύο ή τρία χρόνια σκληρής εκπαίδευσης και ο βίος/καθήκοντα ενός ΑΣΣΥ για να εξελιχθείς Λγος ή αντίστοιχος, πλέον στα 34 έτη πραγματικής υπηρεσίας. Απομένει να προβληματίζεσαι ως ανώτερος Αξκός για 1 ή 2 τελευταία χρόνια, τιμής ένεκεν!

Περάστε κόσμε και ότι σπείρεις θερίζεις!

Με εκτίμηση εκ των ΑΣΣΥ, για την ενημέρωση σας!