13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΗ συνδρομή των ΕΔ στην επιχείρηση ''ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ'' στο 28ο ΙΣΕΔ

Η συνδρομή των ΕΔ στην επιχείρηση ”ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” στο 28ο ΙΣΕΔ

Του Ηλία Προύφα

Ανάσες ελευθερίας για τους πολίτες έφερε η επιχείρηση ”ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” που είχε ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2021 και όπως έγραφε ο τύπος εκείνη την περίοδο, δικαίως χαρακτηρίστηκε εξ αρχής ως επιχείρηση ύψιστης σημασίας ενάντια στον ύπουλο εχθρό που απειλούσε και συνεχίζει ακόμη προς το τέλος του 2022, να απειλεί με τις μεταλλάξεις του την υγεία, τη ζωή και την ελευθερία μας.

Χάρη στους εντατικούς εμβολιασμούς που έγιναν και από τις Ένοπλες Δυνάμεις, τα κρουσμάτων μειώθηκαν, οι νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ μειώθηκαν, όπως και οι νεκροί, ενώ είχε αρχίσει να χτίζεται το απαιτούμενο τείχος ανοσίας.

Η σημαντική συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων, αναλύθηκε χθες σε ένα από τα στρογγυλά τραπέζια και τις εργασίες που διοργανώθηκαν και για το συγκεκριμένο θέμα, στο 28ο Ιατρικό Συνέδριο των Ενόπλων Δυνάμεων.

Με προεδρείο δύο κύριους πρωταγωνιστές, το Γενικό Διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Πολιτικής Εθνικής Άμυνας & Διεθνών Σχέσεων (ΓΔΠΕΑΔΣ) του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ) Δρ. Κωνσταντίνο Μπαλωμένο και τον Διευθυντή ΔΥΓ/ΓΕΕΘΑ, Υποπτέραρχο Δημήτριο Χατζηγεωργίου, ορισμένα από τα εκατοντάδες ”χακί” εμπλεκόμενα στην επιχείρηση και όχι μόνο, στελέχη, παρουσίασαν εργασίες για το θέμα.

Δείτε τα βίντεο με την τοποθέτηση του ΓΔΠΕΑΔΣ Κώστα Μπαλωμένου και τις δηλώσεις του ΔΥΓ/ΓΕΕΘΑ, Υποπτέραρχου Δημήτριου Χατζηγεωργίου: