13.3 C
Athens
Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΗ ''μάχη'' της ψητής γουρουνοπούλας στη ΛΑΦ Θεσσαλονίκης

Η ”μάχη” της ψητής γουρουνοπούλας στη ΛΑΦ Θεσσαλονίκης

Του Ηλία Προύφα

Η ΛΑΦ Θεσσαλονίκης, όπως έχουμε δημοσιεύσει στο kranosgr, έχει εγκαινιάσει εδώ και λίγες ημέρες λόγω covid-19 και ολικού lockdown, ένα καινούργιο τρόπο επικοινωνίας και παροχής υπηρεσιών με τους δικαιούχους πελάτες της.

Εξελισσόμενη σε όλα (ποιότητα φαγητού και τιμές), προχώρησε και στη λειτουργία του delivery, το οποίο διενεργείται σε τρία σημεία της πόλης.

Διαβάστε επίσης: Ξεκίνησε το delivery από τη ΛΑΦ Θεσσαλονίκης

Με ξεχωριστά μενού, τα στελέχη της Φρουράς Θεσσαλονίκης, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές σπεσιαλιτέ, οι οποίες στην κυριολεξία γίνονται ανάρπαστες.

Για την ερχόμενη Τρίτη λοιπόν 17 Νοεμβρίου, σύμφωνα με τα φυλλάδια που έχουν διανεμηθεί, οι Θεσσαλονικείς στρατιωτικοί, εκτός των υπολοίπων εδεσμάτων, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και ψητή γουρουνοπούλα.

Διαβάστε επίσης: Η ΛΑΦ Θεσσαλονίκης τιμά την παγκόσμια ημέρα ποιότητας

Μάλλον αφού τα Χριστούγεννα, όπως δείχνουν μέχρι τώρα τα πράγματα, δεν θα εορτασθούν με τον τρόπο που γνωρίζαμε, στη ΛΑΦ, είπαν να ψήσουν τα γουρουνόπουλα από τις 17 Νοέβρη.

Μέχρι στιγμής αυτό που μαθαίνουμε, είναι ότι γίνεται ”μάχη”, για μια μερίδα ψητό γουρουνόπουλο από στελέχη, που δίνουν συνεχώς παραγγελίες.

Η ΛΑΦ πάντως δεν θα αφήσει κανένα παραπονεμένο και όλοι θα απολαύσουν την Πελοποννησιακή συνταγή στη Θεσσαλονίκη, Ανώτατοι και μη…