13.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔΙΑΦΟΡΑΗ Ελληνικά Γαλακτοκομεία έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Η Ελληνικά Γαλακτοκομεία έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Με διαδοχικές εκδηλώσεις προς τιμήν των εργαζομένων της, η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε. έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στα γαλακτοκομεία ΟΛΥΜΠΟΣ, ΤΥΡΑΣ και ΡΟΔΟΠΗ γιορτάζοντας την έλευση του 2023.

Η χρονιά που πέρασε, παρά το γεγονός ότι χαρακτηρίστηκε από ένα ευμετάβλητο οικονομικό περιβάλλον, επεφύλαξε θετικές ειδήσεις για τον όμιλο ο οποίος διεύρυνε περαιτέρω την παραγωγική του δραστηριότητα.  

Η διοίκηση της εταιρείας, αφού ευχήθηκε υγεία και ευημερία στους εργαζομένους και στις οικογένειές τους, τους ευχαρίστησε, επιβραβεύοντας την προσπάθειά τους για την επίτευξη των εταιρικών στόχων, με την χορήγηση μπόνους συνολικού ύψους 1,3 εκ. ευρώ.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην προάσπιση της εταιρικής κουλτούρας, ως πολύτιμου αγαθού, που κάνει την Ελληνικά Γαλακτοκομεία μια ξεχωριστή εταιρεία.

Παράλληλα, στο πλαίσιο των επιβραβεύσεων, ανανεώθηκε το εσωτερικό πρόγραμμα για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας, το οποίο προβλέπει την οικονομική στήριξη στις οικογένειες των εργαζομένων που έχουν παιδιά. Το συνολικό ποσό ανέρχεται σε 350.000 ευρώ.

Επιβράβευση υπήρξε όμως και για παραγωγούς γάλακτος. Η εταιρεία απένειμε τιμητικές πλακέτες σε 25 κτηνοτρόφους για τον μόχθο και την ποιότητα της δουλειάς τους, και μαζί ένα μπόνους συνολικής αξίας 150.000 ευρώ.

Οι συνολικά τέσσερις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν, περιλάμβαναν γεύματα, μουσική και χορό καθώς και ειδική ψυχαγωγία για παιδιά των εργαζομένων.