13.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔΙΑΦΟΡΑΗ γαλακτοβιομηχανία ΟΛΥΜΠΟΣ δίπλα στα άτομα με αυτισμό

Η γαλακτοβιομηχανία ΟΛΥΜΠΟΣ δίπλα στα άτομα με αυτισμό

Η αγάπη και η αφοσίωση των ανθρώπων που ζουν και εργάζονται με παιδιά και ενήλικες  με αυτισμό είναι συγκινητική και μας βρίσκει όλους συμπαραστάτες.

Το παράδειγμα του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Νομού Λάρισας μας εμπνέει, και ταυτόχρονα μας διδάσκει πως να συμβάλουμε πολλαπλά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, στην κοινωνικοποίηση, στη συμμετοχή και στη δημιουργικότητα τους.

Η ΟΛΥΜΠΟΣ, στηρίζοντας την προσπάθεια του συλλόγου της Λάρισας, αναλαμβάνει, κάθε μήνα, την κάλυψη των αναγκών του σε φρέσκο γάλα. Παράλληλα στέκεται δίπλα στον σύλλογο καλύπτοντας τις ανάγκες για υποστηρικτικό υλικό για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της κοινωνίας σχετικά με τον αυτισμό.

H ένταξη στην κοινωνία των ανθρώπων με αυτισμό αλλά και η αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους, μπορεί να βελτιώσει την προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική ζωή τους. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κάνουμε τον κόσμο μας πιο φιλόξενο και ευπρόσδεκτο στις αυτιστικές ιδιαιτερότητες. Είναι καθήκον όλων μας να δημιουργήσουμε μια δίκαιη κοινωνία για όλους.

Είμαστε όλοι διαφορετικοί, είμαστε όλοι ίσοι.