13.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΝΟΣΗΛΕΥΘΕΝΤΟΣ ΣΤΟ 401 ΓΣΝΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΝΟΣΗΛΕΥΘΕΝΤΟΣ ΣΤΟ 401 ΓΣΝΑ

ΠΡΟΣ: ΥΕΘΑ κο Παναγιωτόπουλο Νικόλαο 

ΚΟΙΝ. 1) Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Λαλούση Χαράλαμπο

           2)  Διευθυντή Υγειονομικού Υποστράτηγο Ζουμπουλίδη Αντώνιο

           3) Διευθυντή 401 ΓΣΝΑ Υποστράτηγο Κασίμο Δημήτριο

                                                                                                           Άνω Λιόσια, 18-05-2021

Αξιότιμε κε Υπουργέ,

παρακολουθώ, διαχρονικά, όπως όλοι οι Έλληνες, την προσπάθεια για την αμυντική θωράκιση της Χώρας και συναισθάνομαι την ευθύνη της Πολιτικής Ηγεσίας και των Ενόπλων Δυνάμεων για την εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδας.

Παράλληλα, παρακολουθώ το κοινωνικό έργο των ΕΔ, το οποίο όπως διαπίστωσα, κατά το διάστημα της νοσηλείας μου στο 401 ΓΣΝΑ, από τις 11 μέχρι και τις 13Μαΐου 2021, ως μέλος της οικογένειας του γιου μου, Υπιάτρου Διονυσίου Αργυροπούλου, είναι πολύ σημαντικό.

Η συνολική λειτουργία ως άνω Νοσοκομείου τιμά το Διευθυντή Υγειονομικού, τον Διοικητή του Νοσοκομείου, το Διευθυντή της Α’ Ορθοπεδικής Κλινικής Γενικό Αρχίατρο Μιχάλη Ζιώγα, τον θεράποντα ιατρό μου Επίατρο Δημήτρη Χριστοδουλιά, τους ιατρούς, νοσηλευτές και όλο προσωπικό.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η εξαιρετική λειτουργία του Νοσοκομείου αφορούσε σε όλους, ανεξαιρέτως, τους νοσηλευομένους. Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα, άξιο ιδιαίτερης μνείας, σας αναφέρω την αγωνιώδη προσπάθεια των προαναφερθέντων για τη σωτηρία της ζωής νοσηλευόμενου συμπολίτη μας ηλικίας 102 ετών!

Με βάση τα παραπάνω, είμαι υπερήφανος που ο γιος μου συγκαταλέγεται στο ιατρικό προσωπικό του 401 ΓΣΝΑ, με την ιδιότητα του ειδικευόμενου Υπιάτρου και σας παρακαλώ να μου συγχωρήσετε ότι, κόντρα στην πρακτική της απαξίωσης των πάντων, θα κοινοποιήσω την παρούσα στο Τύπο, εν είδει ηθικού επαίνου.

Με εκτίμηση

Αργύριος Διον. Αργυρόπουλος

Γενικός Γραμματέας Δήμου Φυλής

Τηλ. 2102474067/6981039717