13.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΕυχαριστήρια επιστολή πολιτών της Χίου σε ΑΣΔΥΣ, ΠΟΕΣ και υγειονομικό προσωπικό του...

Ευχαριστήρια επιστολή πολιτών της Χίου σε ΑΣΔΥΣ, ΠΟΕΣ και υγειονομικό προσωπικό του 401 ΓΣΝΑ

Χίος, 20 Νοεμβρίου 2022


ΠΡΟΣ : Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλο Νικόλαο.
Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Χαρδαλιά Νικόλαο.
Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Φλώρο Κωνσταντίνο.
ΓΕΣ/ΔΥΓ.
Δ/ντή 401 ΓΣΝΑ.
Δκτή ΑΣΔΥΣ.
Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.
Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ).
ΘΕΜΑ : Ευχαριστήρια Επιστολή


Με την παρούσα επιστολή θέλω να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για το υψηλό αίσθημα ευθύνης και επαγγελματικού καταρτισμού των στελεχών των ενόπλων δυνάμεων.
Συγκεκριμένα ο σύζυγός μου διεγνώσθη με καρκίνο στον πνεύμονα. Επειδή στην Χίο δεν υπάρχει ογκολόγος ούτε δύναται να πραγματοποιηθούν ακτινοθεραπείες μεταβήκαμε στο 401ΓΣΝΑ. Παράλληλα επειδή δεν βρίσκαμε οικία κοντά στο 401ΓΣΝΑ (λόγω σοβαρότητας της κατάστασης αλλά και μεγάλος αριθμός κρουσμάτων covid-19 στην Αττική) απευθυνθήκαμε για κατοικία στην ΑΣΔΥΣ για να στεγαστούμε σε ξενώνες.
Αυτό που αντιμετωπίσαμε ήταν πραγματικά πρωτόγνωρο και αξίζει να δοθεί ιδιαίτερη μνεία ώστε ο κόσμος να γνωρίζει για την αποτελεσματικότητα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.
Συνοψίζοντας θέλω να ευχαριστήσω τους κάτωθι

  1. Τους ιατρούς και το προσωπικό της Πνευμονολογικής του 401 ΓΣΝΑ και συγκεκριμένα:
    α. Σχη(ΥΙ) Ψαθάκη Κων/νο Γενικό Αρχίατρο.
    β. Σχη(ΥΙ) Κάτσενο Σταμάτιο Γενικό Αρχίατρο.
    γ. Ανχή(ΥΓ) Σκούρα Βασίλειο Γενικό Αρχίατρο.
    δ. Επχία(ΥΙ-ΕΥ) Γκάβα Σοφία Τεχνολόγος.
    ε. Π.Π. Τραχούτσος Γεώργιος Επίκουρος Ιατρός.
    Καθώς και
  2. Τους ιατρούς και το προσωπικό του Ογκολογικού του 401 ΓΣΝΑ και συγκεκριμένα:
    α. Σχη(ΥΙ) Γιαννακούρα Γεώργιο Ακτινοθεραπευτής Ογκολόγος.
    β. Αλχία(ΥΓ) Τσιμόγιαννη Μιχαήλ Τεχνολόγος Ακτινολόγος.
    γ. Ανθλγό(ΥΓ) Ανδρωνιάδου Δέσποινα Τεχνολόγος Ακτινολόγος.
    δ. Επχία(ΥΓ) Αργύρη Μαριάννα Τεχνολόγος Ακτινολόγος.
    για την πολύτιμη συμβολή τους στην αποκατάσταση της υγείας του συζύγου μου και τους συγχαίρω για την υψηλού επιπέδου επιστημονική τους κατάρτιση, αλλά πρωτίστως για την ανθρώπινη συμπαράσταση που επέδειξαν, συμμερίζοντας απόλυτα την καθημερινή αγωνία που είχα για την κατάσταση της υγείας του. Νιώθω υπερήφανη που υπάρχουν τέτοιοι λαμπροί επιστήμονες, που εξυψώνουν το λειτούργημα τους με την ενσυναίσθηση και την ακεραιότητα του χαρακτήρα τους.
  3. Τον Ανθστή(ΠΒ) Σωτηριάδη Στυλιανό καθώς και της Δνσης της ΑΣΔΥΣ οι οποίοι με υψηλό αίσθημα επαγγελματισμού μας καθοδήγησαν στην όλη διαδικασία στέγασης στους ξενώνες της ΑΣΔΥΣ ενώ κατά την διάρκεια της όλης θεραπείας η οποία διήρκησε 2,5 μήνες ήταν σε επικοινωνία μαζί μας ώστε να μην δημιουργηθεί το οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την διαμονή μας.
  4. Την Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) η οποία αφού την ενημερώσαμε για το πρόβλημα της όλης διαδικασίας εύρεσης Νοσηλείας – Θεραπείας – Στέγασης συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να αντιμετωπιστεί η κατάσταση με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο δίνοντας μας τις κατάλληλες κατευθύνσεις – οδηγίες.
    Δεν είμαστε στρατιωτικοί όμως νιώθουμε υπερηφάνεια για τα στελέχη που υπηρετούν τις Ένοπλες Δυνάμεις οι οποίοι μη φειδώμενοι χρόνου και κόπου υποδεικνύουν καθημερινά υψηλή επαγγελματική κατάρτιση ώστε εμείς η πολίτες της Χώρας να νιώθουμε ασφάλεια.

  5. Σας ευχαριστούμε θερμά
    Ναυσικά Αγγέλου