13.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΗμέρα ΕΔ: Ευχές μέλους Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ, υπ. περιφερειακή σύμβουλο Θεσ/νίκης, Ιατρό...

Ημέρα ΕΔ: Ευχές μέλους Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ, υπ. περιφερειακή σύμβουλο Θεσ/νίκης, Ιατρό ΑΧΕΠΑ Δρ. Όλιας Βασιλάκη – Καρόζη

Η 21η Νοεμβρίου είναι διπλή γιορτή για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία. Συνδέουμε την πίστη με την πατρίδα, καθώς πανηγυρίζουμε με θρησκευτική ευλάβεια, τα Εισόδια της Υπεραγίας Θεοτόκου και ταυτόχρονα, γιορτάζουμε και τιμούμε την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας μας, του Στρατού Ξηράς, του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας. Σήμερα γιορτάζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις, οι διαχρονικοί προστάτες της Ελευθερίας και της Ανεξαρτησίας, οι ακούραστοι φρουροί της εθνικής ασφάλειας, οι προστάτες της καθημερινής ευημερίας των πολιτών αυτοί που υπερασπίζονται με αυταπάρνηση την εθνική μας ανεξαρτησία σε ξηρά, θάλασσα και αέρα.

Είμαστε δίπλα στις Ένοπλες Δυνάμεις που αποτελούν τους άγρυπνους φρουρούς και τους υπερασπιστές της εδαφικής ακεραιότητας και της Εθνικής ασφάλειας της χώρας Τιμούμε όσους έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα, τους άνδρες και τις γυναίκες που διασφαλίζουν την εδαφική μας ακεραιότητα και τα αδιαπραγμάτευτα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Η ευγνωμοσύνη μας είναι το ελάχιστο που τους οφείλουμε για την τόλμη, την αυταπάρνηση, το πατριωτικό ήθος και την αποφασιστικότητα.

  Χρόνια πολλά στους στυλοβάτες της αμυντικής ισχύος μας. Χρόνια πολλά Ελλάδα.

Δρ. Όλια Βασιλάκη-Καρόζη

Διευθύντρια ΕΣΥ Ιατρικής Βιοπαθολογίας ΠΓΝΘ Αχέπα

Εκπρόσωπος Ιατρών ΔΣ Αχέπα

Υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος ΠΚΜ με τον Απόστολο Τζιτζικώστα