13.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΕτήσια συνάντηση Ναυπακτίων εν ενεργεία στελεχών ΠΑ

Ετήσια συνάντηση Ναυπακτίων εν ενεργεία στελεχών ΠΑ

Μετά από πολύ σκέψη (προβληματισμούς) ένεκα γάμων, πανηγυριών εμείς οι Ναυπάκτιοι της Πολεμικής Αεροπορίας πραγματοποιήσαμε την Ετήσια Συνάντηση, που έλαβε χώρα στην Ταβέρνα Πέτρινο Παραλία Γριμπόμπου το μεσημέρι της Κυριακής 31/07/22.

Η αλήθεια είναι ότι ρισκάραμε λίγο λόγω ζέστης αλλά η αύρα της θάλασσας, ο βαθύς ίσκιος από τα τεράστια πλατάνια μαζί με την υπέροχη θέα της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου μας αποζημίωσαν πλήρως.

Τη Συνάντηση τίμησαν με τη παρουσία τους ο Υποδιοικητής της 116 Πτέρυγας Μάχης Σμήναρχος Ιπτάμενος Μπεκιαρόπουλος Παντελεήμων, ο Διοικητής της Υπηρεσίας Έργων Πολεμικής Αεροπορίας (ΥΠΕΠΑ) Σμήναρχος Παλιατσός Γεώργιος, ο Σμήναρχος Ιπτάμενος Χασούρας Ξενοφών της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης (ΔΑΥ), καθώς και πολυπληθή ομάδα από το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας μαζί με την Σμήναρχο Ψυχίατρο Βασιλοπούλου Πολυξένη  Διευθύντρια της Ψυχιατρικής Κλινικής 251 ΓΝΑ. Επίσης μας τίμησε με τη παρουσία του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων ΣΤΥΑ Σμήναρχος ε.α.Τσιλιγιάννης Βασίλειος.

Στη Συνάντηση παρεβρέθει και η Σύζυγος του Ανθυποσμηναγού Σούρλα Θεόδωρου Κ΄ Ζιαμπάρα Καλλιόπη Συνεργάτης του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Καραγκούνη Κωνσταντίνου.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ιδιοκτήτη της Ταβέρνας Περικλή Ζορμπά, καθώς και τον Βασίλη Βασιλόπουλο για τα πλούσια εδέσματα, τα νόστιμα φαγητά και την άψογη εξυπηρέτηση.

Επόμενο Ραντεβού Καλοκαίρι 2023.