13.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΕΣΠΕ ΗΠΕΙΡΟΥ: Ένας μήνας χωρίς να δοθεί λύση στο πρόβλημα μεταφοράς των...

ΕΣΠΕ ΗΠΕΙΡΟΥ: Ένας μήνας χωρίς να δοθεί λύση στο πρόβλημα μεταφοράς των στρατιωτικών της 8ης ΕΑΝ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΚΑΣ Βουλευτής Άρτας  –  ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ 

Αθήνα, 23 Απριλίου 2020 

ΑΝΑΦΟΡΑ 

    Προς τον: Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Παναγιωτόπουλο 

   ΘΕΜΑ:   Προβλήματα στην μεταφορά των Στρατιωτικών Υπαλλήλων της 8η ΕΑΝ  με υπηρεσιακά μέσα. 

 Κύριε Υπουργέ, 

 Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου με την  υπ’ αριθμ. Πρωτ. 258/12-4-2020 επιστολή της, που συνημμένα σας επισυνάπτω, αναφέρεται στα προβλήματα που έχουν προκύψει στην μεταφορά του προσωπικού της 8ης ΕΑΝ . 

 Συγκεκριμένα τα δύο μεγάλα λεωφορεία του ΤΥΠ και της 8ης ΕΑΝ, λόγω παλαιότητας και έλλειψης πιστώσεων βρίσκονται  εκτός λειτουργίας, με αποτέλεσμα τη δυσκολία στην μεταφορά του προσωπικού η οποία γίνεται με άλλα μέσα (οχήματα στρατιωτικού τύπου), που επιπλέον δεν επαρκούν για το σύνολο του προσωπικού. Έτσι πολλοί υπάλληλοι μετακινούνται και διανύουν καθημερινά  με τα ΙΧ οχήματά τους 60 χλμ, γεγονός  που προκαλεί πολλές δυσκολίες, λόγω και της συγκυρίας της πανδημίας, και είναι  εξαιρετικά δαπανηρό. 

Παρακαλώ όπως εξετάσετε με ιδιαίτερη προσοχή το ζήτημα αυτό και  με ενημερώσετε σχετικά με τις όποιες αποφάσεις και ενέργειές σας επί του συγκεκριμένου θέματος, με σκοπό την εξεύρεση της  καλύτερης δυνατής λύσης στα προβλήματα για την μεταφορά τους, που αντιμετωπίζουν οι Στρατιωτικοί Υπάλληλοι της 8ης ΕΑΝ .                                                                               

                                                                                         Ο Βουλευτής 

                                                                                       ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΚΑΣ 

 ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ:

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ 8ης ΕΑΝ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ -ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ

Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου ευχαριστεί τον κ Βουλευτή γιατί με την ερώτησή του δείχνει το ενδιαφέρον του για τους Στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους.