13.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΕΣΠΕΗΠ: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΕΣΠΕΗΠ: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ

   ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Στρδο ‘’ΒΙΔΕΛΛΗ’’ Λεωφόρος Δωδώνης 39, ΤΚ 45221 email:[email protected] Ιωάννινα,  25 Ιουνίου 2021

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ –  (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)   

            Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου ενημερώνει τα μέλη της ότι  κατά την συνεδρίαση του ΔΣ της Ένωσης  την 23η  Ιουνίου 21 αποφασίστηκε να μην γίνει η κλήρωση ,  αλλά να δοθούν οι δωροεπιταγές σε συνάδελφο   που έχει την σύζυγό του νοσηλευόμενη σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων για σοβαρούς λόγους υγείας.

          Να υπενθυμίσουμε ότι κατόπιν  έγκρισης από απο ΔΣ  του οικονομικού απολογισμού 2020 που έκλεισε για άλλη μια χρονιά θετικά, αποφασίστηκε  να επιστραφεί μέλος των εισφορών των μελών μας με την μορφή δωροεπιταγών συνολικής αξίας 600 ευρώ με έξοδα της Ένωσης από το Στρατιωτικό Πρατήριο Ιωαννίνων.

          Οι δωροεπιταγές δίνονται αρχομένης από τον Φεβρουάριο  μετά από κλήρωση από την οποία εξαιρέθηκαν με αίτησή τους όλα τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ 2021 ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΑ !!

                                              Για το Διοικητικό Συμβούλιο
-Ο- Πρόεδρος   Θεοδώρου Γεώργιος Ταγματάρχης (ΠΖ) 6937453787    -Ο- Γενικός Γραμματέας                        Παππάς Βασίλειος                       Υπολοχαγός(ΑΜΧ) 6974795605